Delia, schimbare de look radicală! Vedeta și-a indus fanii în eroare: „Am crezut că e perucă”

Publicat: 21/04/2021 | 09:45

Nonconformistă cum o știm, Delia surprinde și de această dată. Vedeta a făcut o schimbare de look în stilul caracteristic, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. 

Vedeta a ales să-și schimbe culoarea părului, dar nu doar cu o singură nuanță, ci cu două. Nu este vorba de vreun balayage, căci ar fi fost prea banal pentru artistă, ci despre un mix între o nuanță de blond și una de șaten deschis. Așa cum se poate vedea și în fotografia de mai jos, Delia a ales ca de data aceasta hair stylistii să-i vopească jumătate din podoaba capilară blond și cealaltă jumătate șaten.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

CITEȘTE ȘI CE MESERIE ARE, DE FAPT, DELIA LA BAZĂ. NIMENI NU S-AR FI AȘTEPTAT LA ASTA: ”NU AȘ FI AVUT NERVI PENTRU AȘA CEVA”

„Am crezut că este perucă”

Inițial, fanii artistei au crezut că este o perucă, dar s-au convins că schimbarea de look este una reală, după ce Delia a postat o fotografie din salon.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au fost majoritatea pozitive. „Ce schimbare îndrăzneață”, a scris un internaut.  Printre cei care au apreciat această schimbare se numără și alte vedete, precum Inna, Antonia, Nicoleta Nucă, dar și Carmen Grebenișan, care a și lăsat un comentaruiu: „Am crezut că e perucă”.

VEZI ȘI SUMA INCREDIBILĂ PE CARE DELIA MATACHE A PLĂTIT-O PENTRU O NOAPTE DE CAZARE, ÎN MALDIVE. MAMA ARTISTEI A DAT-O DE GOL: „ERA TOTUL IZOLAT PE O INSULĂ”

Sursă foto: instagram.com/delia/