Delia, primele declarații despre participarea la Asia Express! “Cu soțul…”

Publicat: 25/02/2020 | 20:52

Au trecut câteva zile bune de la debutul sezonului “Asia Express – Drumul Comorilor”, iar Delia a vorbit despre participarea sa la show-ul prezentat de Gina Pistol la Antena 1! Fanii s-au bucurat când au văzut primele declarații ale cântăreței despre apariția sa în emisiunea-fenomen, care a ajuns în prezent la al treilea sezon.

Citește și: Alertă în showbiz-ul românesc! Delia Matache, suspectă de coronavirus. Cum a reacționat Mihai Bendeac

Delia, primele declarații despre participarea la “Asia Express”

De curând, Delia și-a postat pe contul său de Instagram o poză de album din vacanțele ei pe tărâmuri exotice, iar printre numeroasele complimente, ea a primit de la o femeie pe care o cheamă Dana următorul mesaj: “Comentariul meu nu are nicio legătură cu poza, dar sper să te hotărăști să participi la un sezon viitor al emisiunii Asia Express. Pare exact genul tău de aventură. Cu soțul tău sau cu Antonia, ca și ea e simpatică tare. Ați fi super tari”.

Nu mică i-a fost mirarea fanei când artista i-a răspuns. Potrivit mărturisirilor Deliei Matache, ea își dorește să participe la “Asia Express”, dar, deocamdată, nu a reușit să accepte provocarea din cauza programului încărcat, fără să menționeze cu cine ar face echipă, așa cum a dezvăluit recent Antonia, iubita lui Alex Velea.

“Problema e cu timpul… dar, da, ar fi interesant rău!”, i-a scris Delia.

În timp ce unii și-ar dori să vadă la “Asia Express” pe excentrica vedetă alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, sau Antonia, alții au spus că vor să facă echipă, de fapt, cu colegii ei de la “iUmor”.

“Dar nu, singură, cu Bendeac și cu Cheloo ar fi cel mai interesant” este un alt comentariu lăsat de un internaut.

Delia a mărturisit că își dorește să participe la “Asia Express”, dar, deocamdată, nu a reușit să accepte provocarea din cauza programului încărcat © Instagram
Delia a mărturisit că își dorește să participe la “Asia Express”, dar, deocamdată, nu a reușit să accepte provocarea din cauza programului încărcat © Instagram

Citește și: Delia a dat cărțile pe față! Câte operații estetice are, de fapt, celebra cântăreață