Delia, pe urmele Biancăi Drăgușanu: cântăreața “și-a tunat” posteriorul! Imaginile incitante în care s-a filmat în timp ce purta un costum de baie decupat | FOTO

Publicat: 27/02/2021 | 17:14

Delia a decis “să își tuneze” posteriorul așa cum a făcut Bianca Drăgușanu în primăvara anului trecut. În prezent, talentata cântăreață se află în Maldive alături de soțul și mama sa, iar, într-una dintre filmările pe care le-a postat pe social media, și-a etalat “noua achiziție”… imaginile incitante cu posteriorul bombat i-au înnebunit pe unii dintre domni.

Cântăreața Delia “și-a tunat” posteriorul

Oficial, nu știm cât a plătit Delia pentru operația estetică, însă, nu mai e un secret pentru nimeni că ea nu se uită la bani atunci când își dorește ceva! Pe de altă parte, potrivit unor medici esteticieni, o astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5.000 de euro și, după cum puteți vedea în colajul de mai jos, rezultatele sunt spectaculoase.

Jurata de la “iUmor” este tare mândră de felul în care arată acum și acest lucru se observă în cele mai noi imagini publicate pe Insatgram Stories. În vârstă de 39 de ani, artista s-a filmat în timp ce stătea în fața oglinzii într-un costum de baie decupat.

În vârstă de 39 de ani, Delia “și-a tunat” posteriorul. Cele mai noi imagini postate din vacanța din Maldive “vorbesc” singure despre operația estetică pe care artista și-a făcut-o © Instagram Stories
În vârstă de 39 de ani, Delia “și-a tunat” posteriorul. Cele mai noi imagini postate din vacanța din Maldive “vorbesc” singure despre operația estetică pe care artista și-a făcut-o © Instagram Stories

Nu rata: Delia, declarații surprinzătoare despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin: “Nu îmi fac probleme din aceasta cauza”

Delia, despre operațiile estetice

Jurata de la “X Factor” a evitat mereu să vorbească despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpul.

“Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic”, a declarat Delia într-un interviu acordat în februarie 2020 la Antena Stars.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a fost mereu deschisă când a vorbit despre intervențiile pe care și le-a făcut după ce a apelat la un medic estetician.

Vezi și: Top 30 sexy-vedete în genunchi la plajă. Pe ce locuri se clasează Emily Burghelea, Florentina Raiciu, Delia și Andreea Bănică

Sursa foto: Facebook & Instagram