Delia Matache, schimbare bizară de look! S-a tuns băiețește

Publicat: 07/03/2020 | 16:54

Delia Matache și-a uimit, zilele astea, fanii! A apărut cu un look nou, bizar spun unii, alții fiind de părere că o prinde perfect pe îndrăgita cântăreață. Fotografia pe care artista a urcat-o pe pagina de socializare a avut foarte multe aprecieri și comentarii, toate pozitive.

”Dă-le floricele, dă-le, dă-le floricele! ???? Iubesc florile, iar primăvara e anotimpul în care mă bucur de ele mai mult ca oricând! Vine 8 martie, ocazia perfectă de a dărui flori femeilor dragi din viața ta!”, a scris Delia în dreptul fotografieie care, de fapt, a captat toată atenția! (CITEȘTE ȘI: ALERTĂ ÎN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC! DELIA MATACHE, SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS. CUM A REACȚIONAT MIHAI BENDEAC)

Artista are un nou look, e tunsă băiețește, iar părul are culoarea galbenă. (NU RATA: DELIA MATACHE, POZATĂ COMPLET GOALĂ! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE ÎN PRIMA ZI DIN 2020)

”Femeia este o floare mai specială care merită să fie îngrijită, preţuită şi iubită. Îndată ce primeşte aceste daruri alese, în ochii ei se dezlănţuie anotimpul luminii”, ”Delia, te felicit cu o caziea primăverii, arăți super cu parul scurt”, ”Frumoasa!”, sunt câteva comentarii. (VEZI AICI: MIHAI BENDEAC ȘI DELIA MATACHE, FILMAȚI SĂRUTÂNDU-SE PE GURĂ. IMAGINILE AU FOST DIFUZATE DIN GREȘEALĂ DE ANTENA 1)

Delia are concert pe 8 Martie

Delia Matache va concerta de de Ziua Femeii. ”Pe 8 Martie ne vedem la Hard Rock Cafe Bucharest cu un show cu totul special”, a anunțat frumoasa și talentata cântăreață, pe pagina de socializare, cu ceva timp în urmă.