Delia Matache, scandal cum rar s-a mai văzut în showbiz: „Ești cretină”

Publicat: 14/04/2020 | 12:19

Delia este una dintre artistele de la noi care nu se tem să spună lucrurilor pe nume. Excentrică și dezinvoltă, pusă mereu pe șotii și extrem de directă, Delia a fost scoasă din sărite de o fană care s-a luat de ea pe Instagram și nu a ratat ocazia de a o taxa dur. 

Chiar dacă acest lucru nu este întotdeauna pe placul fanilor săi, Delia are un stil aparte și este una dintre cele mai sincere și asumate persoane din showbizul românesc.

Zilele trecute, în plină pandemie, Delia a vrut să le facă o bucurie fanilor săi și să le umple sufletele cu energie pozitivă. Îmbrăcată lejer și cu o pereche de pantofi cu toc înalt în picioare, Delia a adunat rapid numeroase aprecieri din partea urmăritorilor săi din mediul online.

Cu toate acestea, o internaută a criticat-o și i-a adresat artistei un comentariu de-a dreptul răutăcios. „Țara arde și baba se piaptănă” a spus aceasta, pe contul de Instagram al Deliei. Fără să stea prea mult pe gânduri, artista a răbufnit și a taxat-o dur pe fana răutăcioasă.

„Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”, a fost reacția Deliei.