Delia Matache, mărturisiri neașteptate despre sarcină. Cu cine i-ar plăcea să semene copilul ei

Publicat: 13/12/2020 | 17:13

Delia Matache a făcut mărturisiri neașteptate despre o posibilă sarcină. Mai precis, artista a precizat într-o postare pe internet că, dacă va face un copil, i-ar plăcea ca el să fie la fel de talentat precum artistul Jeff Buckley.

Delia a postat pe InstaStory un printscreen de pe YouTube, cu melodia „Lover, You Should’ve Come Over”, a lui Jeff Buckley, unde jurata de la X Factor a scris „Nu se mai naște altul…”, semn că îl apreciază enorm pe regretatul artist American, care a murit în anul 1997 și a fost extrem de iubit.

Imediat după, Delia a revenit cu o altă postare, precizând:  „Mă rog, poate doar dacă îl nasc eu”, evidențiind faptul că i-ar plăcea să aibă un fiu care să semene cu Jeff Buckley.

Delia, mărturisiri despre momentul în care va deveni mamă

Delia Matache a precizat că sunt multe aspecte care nu îi plac în era în care trăim, motiv pentru care se teme să aducă pe lume un copil.

“Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a declarat Delia pentru publicația unica.ro.

CITEȘTE ȘI: La ce vârstă și cu cine și-a pierdut Delia virginitatea. A fost prima ei iubire

Într-un interviu mai vechi, jurata de la “X Factor” a răbufnit și a spus despre nașterea propriului copil: “Întrebarea asta e standard, cred că e «Made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”.