Delia, luată la ”roast” de Lavinia Dalea în semifinala iUmor. Cum a reacționat artista

Publicat: 14/12/2020 | 11:06

Delia a fost luată la ”roast” de Lavinia Dalea în semifinala iUmor. Artista a mărturisit, în cadrul testimonialului, că nu a înțeles gluma concurentei.

Sâmbătă au fost semifinalele la ”iUmor”, iar printre concurenți s-a numărat și Lavinia Dalea. Dacă în audiții, ea a avut glume mai îndrăznețe care au stârnit hohote de râs la masa juraților, acum situația a fost total diferită.

Prestația ei a fost slabă și bruneta a reușit să o scoată din sărite pe Delia. După câteva momente de bâlbe, Lavinia Dalea a luat-o la ”roast” pe artistă.

”Despre Delia ce aș putea să spun. Ești minuată, ești superbă, și chiar ai ochii ăștia atât de frumoși, de expresivi și de mari, încât poți face tort cu fundul de ochi”, a spus concurenta. Delia nu a înțeles gluma, iar în testimoniale a mărturisit că a rămas fără replică atunci când a auzit cuvintele rostite de Lavinia Dalea.

”Care e problema cu ochii? Nu înțeleg. De când ochii frumoși sunt o problemă? Mi-a zis Răzvan că am ochii atât de mari, încât atunci când dorm nu reușesc să-i închid complet”, a spus Delia. Momentul poate fi vizionat de la min 05:30. (CITEȘTE ȘI: CIUPI DE LA MANDINGA A RECUNOSCUT! ARTISTUL A FOST ÎNDRĂGOSTIT, ÎN TAINĂ, DE DELIA)