Delia, la un pas de a rămâne fără voce din cauza viciilor

Publicat: 10/12/2019 | 13:21

Delia Matache este una dintre cel mai iubite și bine cotate artiste din piața muzicală românească. Artista reușește să se mențină în topuri și să își suprindă mereu admiratorii cu show-uri incendiare. Chiar dacă este pe placul publicului mai mereu, fanii nu ezită să o taxeze pentru micile derapaje.(CITEȘTE ȘI: AVEM SUPER-FILMĂRI CU WHAT’S UP ÎNAINTE SĂ FIE REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU AGRESIUNE: ”AVEA UN COMPORTAMENT CEL PUȚIN SUSPECT!”)

Un astfel de episod care a stârnit reacții din partea fanilor a avut loc în 2016, atunci când apărea legea care interzicea fumatul în locurile publice. În data de 17 martie 2016, în spațiul legislativ intra legea ce interzicea fumatul în spațiile publice închise, de la baruri, restaurante, la locurile de muncă sau spații de joacă pentru copii. Deranjată de apariția legii, Delia a recunoscut în spațiul public că unul dintre viciile ei pricipale este fumatul.(VEZI ȘI: DELIA MATACHE, FOTOGRAFIATĂ DE SORA SA GOALĂ PRIN CASĂ! VEDETA IUMOR, FĂRĂ SUTIEN ȘI ÎN LENJERIE)

„Fumez destul de mult, dar asta nu m-a afectat până acum, ba chiar m-a ajutat. Timbrul meu vocal s-a îmbunătățit datorită tutunului. Pot să cânt orice. Îmi place enorm vocea mea ușor răgușită”, a declarat  Delia la momentul respectiv.

Deși artista a susținut că fumatul a ajutat-o de-a lungul timpului, fanii nu au ezitat să îi critice aspru atitudinea și aceste viciu. Un alt episod în care admiratorii  au mai reacționat la tabieturile nesănătoase ale Deliei a fost momentul în care au descoperit că artistei îi place și alcoolul. Ea a postat o fotografie în care apărea cu un pahar de whisky în mână, lucru ce i-a detreminat pe fanii să reacționeze și să o apostrofeze pe celebra cântăreață.