Delia, în doliu! Fostul concurent X Factor s-a sinucis! S-a aflat motivul: “Nimeni nu este întrebat când…”

Publicat: 26/03/2020 | 17:34

Delia şi Smiley se numără printre celebrităţile de la noi care au doliu în suflet, după ce regretatul artist Cătălin Caragea s-a sinucis la 22 de ani. Surse apropiate tânărului cântăreţ au dezvăluit motivul pentru care s-a produs această tragedie fără margini. În urmă cu patru ani, el a participat la concursul “X Factor” de la Antena 1.

Citeşte şi: Delia, mesaj pentru români în plină epidemie de coronavirus: ”Stați în casă, dar nu, cu bătrânii”

Delia, în doliu după moartea fostului concurent de la “X Factor” care s-a sinucis

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din Chişinău marţi, 24 martie. Conform mărturisirilor făcute sub protecţia anonimatului de câţiva apropiaţi, artistul ar fi suferit de depresie. Teribila maladie s-ar fi declanşat din cauza divorţului părinţilor săi. În plus, aceştia erau plecaţi peste hotare, iar el a crescut mai mult singur, relatează spynews.ro.

În urmă cu câteva ore bune, tatăl lui Cătălin Caragea a făcut public un mesaj sfâşietor pe contul său de Facebook: “Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”.

Cătălin Caragea va fi înmormântat mâine, 27 martie, în satul Malcoci. Din păcate, la funeraliile regretatului cântăreţ nu vor participa părinţii săi din cauza restricțiilor de circulație impuse în lupta cu noul coronavirus. Deocamdată, Delia nu a făcut publice mărturisiri în memoria tânărului artist… desigur, vestea tristă a copleşit-o enorm şi i-a adus multă tristeţe în suflet. El nu a participat doar la emisiunea “X Factor” de la Antena 1, ci şi la “Românii au talent”, show difuzat la Pro TV.

Află şi: Delia, primele declarații despre participarea la Asia Express! “Cu soțul…”

Delia, încurajări sincere pentru Cătălin Caragea când a părăsit “X Factor”

După ce a aflat că va fi eliminat de la “X Factor”, Delia i-a spus lui Cătălin Caragea: “Tu ai o voce foarte bună şi asta mă enervează teribil. Mie mi se pare că eşti crud şi ţi-ar prinde bine să stai să te gândeşti… Este o luptă foarte grea. Îmi eşti tare drag, eşti mega-talentat. Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi şi nu vreau să te chinui şi nu vreau să te traumatizez…”. Puteţi vedea momentele emoţionante în clipul de mai jos.

“Deci, vreau sa spun din toata inima un multumesc mare fiecaruia dintre voi, pentru mesajele si sustinerea voastra, mi-ati dat mai multa incredere in mine si un stimul de a lucra mai mult; chiar daca nu am trecut mai departe la «X Factor», el m-a ajutat sa vad printr-o ferestruica o parte a visului meu. Acest sfirsit este un nou inceput ???? In timpul apropiat, ma gandesc la niste proiecte care sper sa va placa :))”, a scris regretatul artist pe 3 decembrie 2016 pe contul lui oficial de Facebook, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului.

 

7 Klase, piesa noua cu ajutorul lui Smiley

În urmă cu doi ani, formaţia din care a făcut parte Cătălin Caragea a lansat o melodie superbă cu ajutorul lui Smiley, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România.