Delia este complet dezamăgită de Tulum, destinația turistică preferată a milionarilor: „Multă amețeală, multă lume și mult zgomot”

Publicat: 12/01/2021 | 10:28

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au ales la început anului 2021 să viziteze Tulum, cea mai în vogă destinație turistică a momentului și devenită stațiunea favorită a milionarilor.

Contrar așteptărilor, artista s-a declarat complet dezamăgită de ce a găsit în stațiunea mexicană. În afară de cluburi, zona este cunoscută pentru vestigiile maya unice și pentru o mulțime de peisaje care îți taie respirația.

„OK! Deci! Tulum nu este pentru mine! E haos din foarte multe puncte de vedere. Da! Sunt locații frumoase (dacă ai bănuți mulți). În rest, mult bumtzi-bumtzi, shamanisme cu tămâie, mult avocado, multă amețeală, multă lume și mult zgomot”,a notat Delia pe conturile ei de socializare , precizând și că majoritatea femeilor de acolo sunt beneficiarele unor operații estetice la posterior.

S-a întâlnit cu Loredana Groza

Delia și Loredana Groza au dat nas în nas într-un local din Mexic, acolo unde s-au distrat pe măsură și au profitat de libertate și fericirea terminării cu bine unui an greu încercat. Destinația celor două mari soliste a fost comună, Tulum. Blondinele au încins atmosfera peste Ocean și s-au distrat fără margini într-o stațiune turistică de lux.

Citește și: Delia, luată la ”roast” de Lavinia Dalea în semifinala iUmor. Cum a reacționat artista