Delia, despre posibilitatea de a avea un copil! Își dorește sau nu vedeta să rămână însărcinată. „Gena familiei a fost dusă mai departe”

Publicat: 21/04/2021 | 20:26

De mult timp unul dintre cele mai controversate subiecte atunci când vine vorba despre Delia este cel legat de copii. Mulți se întreabă de ce artista nu a făcut pasul cel mare până acum sau dacă are de gând să îl facă în viitor. Delia a dat cărțile pe față și a spus tot despre acest subiect.

Deși nu este categorică atunci când spune că nu își dorește un copil, Delia nu intenționează să facă acest pas prea curând. Invitată în podcast-ul lui Micutzu, artista a vorbit despre acest subiect și a spus că pentru moment nu se gândește la un copil. Nu exclude în totalitate posibilitatea de a rămâne însărcinată, dar dacă va face acest pas își dorește să fie făcut din dorința ei și nu din cauza presiunii societății. (CITEȘTE ȘI: DELIA, SCHIMBARE DE LOOK RADICALĂ! VEDETA ȘI-A INDUS FANII ÎN EROARE: „AM CREZUT CĂ E PERUCĂ”)

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia.

Delia, sătulă de presiunea societății

Artista a mai mărturisit că lucrul cel mai deranjat la acest subiect este faptul că toată lumea pune aceeași întrebare, de ani de zile, adâncindu-i mai mult convingerea că aceste lucru poate nu e potrivit pentru ea. (VEZI ȘI: CE MESERIE ARE, DE FAPT, DELIA LA BAZĂ. NIMENI NU S-AR FI AȘTEPTAT LA ASTA: ”NU AȘ FI AVUT NERVI PENTRU AȘA CEVA”)

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a mai spus Delia.

 

Sursa foto: Instagram