Delia a vorbit despre problemele din căsnicia cu soțul ei: „Nu reușim să…”

Publicat: 10/06/2020 | 14:35

Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Dezlănțuită pe scenă, dar mereu discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, Delia și-a ținut căsnicia departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, de curând, blondina a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre certurile din cuplu. 

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai sudate și stabile cupluri din showbizul românesc. Cei doi au 10 ani de relație și 8 de căsnicie și cu siguranță fanii artistei s-au întrebat, măcar o dată, cum se înțeleg și dacă la ei în cuplu există certuri.

NU RATA – CUM S-A ACOMODAT DELIA CU PANDEMIA: “NU-MI PLACE SĂ FIU O OAIE CARE STĂ ÎN MAȘINĂ…”

Ei bine, într-un interviu acordat pentru viva.ro, Delia a dat cărțile pe față și a vorbit despre tot ceea ce înseamnă cuplu, despre relația pe care o are cu soțul său, dar și despre activitățile pe care le-au avut în perioada pandemiei, împreună sau separat.

„Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu  prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim!” a spus Delia, despre relația cu soțul său, din pandemie.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. DELIA, PRIMUL CONCERT DUPĂ PERIOADA DE CARANTINĂ. CE MĂSURI S-AU LUAT, PENTRU SIGURANȚA FANILOR: MĂȘTI DE PROTECȚIE ȘI…

Există sau nu certuri în căsnicia Deliei

Delia a mai punctat un lucru foarte important. Artista a mărturisit că nu prea există certuri între ea și soțul ei și că, de obicei, sunt extrem de naturali amândoi.

Ce va urma pentru artiștii din România? Delia e încrezătoare și speră că totul va reveni la normalitate în cel mai scurt timp.”Eu am simțit că, în sfârșit, s-a spart gheața, că ne adaptăm situației de acum, care nu va dura foarte mult timp. Și sper că vor începe și alții să facă evenimente. Și vor reintra, cât de cât, în normal lucrurile, pentru că foarte mulți au avut de suferit în această perioadă. Nu e vorba doar de noi, de soliști, ci și de instumentiști, tehnicieni, de toți oamenii pe care-i ai angrenați într-un astfel de eveniment”,a continuat îndrăgita artistă.