Delia a răbufnit pe Instagram și a luat o decizie drastică: “Până behăiți, am să…”. Unii dintre fani au taxat-o imediat

Publicat: 08/01/2020 | 11:43

Aflată de câteva zile bune într-o vacanță exotică prin Thailanda, Delia a răbufnit pe Instagram, unde și-a anunțat apropiații și fanii în legătură cu o decizie drastică pe care a luat-o. Unii dintre internauți au taxat-o imediat, iar cântăreața le-a dat imediat replica.

Citește și: Mega-scandal după concertul de Revelion susținut de Delia Matache la Biblioteca Națională. Ce s-a întâmplat

Delia a răbufnit pe Instagram și a luat o decizie drastică: “Până behăiți, am să…”

Delia Matache se numără printre vedetele care este în permanentă legătură cu susținătorii săi, cărora le împărtășește momentele pe care le trăiește fie când este la concerte, la filmările pentru emisiunea “iUmor”, în vizite la prieteni sau rude, dar și când se află în vacanțe. Recent, ea a cedat în fața comentariilor răutăcioase primite de la unii dintre cei care o urmăresc pe Instagram și a anunțat prin intemediul unei fotografii în care apare un fluture că va posta o vreme doar imagini cu peisaje.

Citește și: Super-imaginile cu Bianca, Delia + multe alte sexy-vedete la care minorii au accesul interzis!

“Am să pun poze cu natura până behăiți???? #noselfies (#fărăselfiuri)#beheheee”, a scris Delia pe contul său oficial de Instagram, unde a publicat imaginea de mai jos.

Unii dintre internauți s-au amuzat de exprimarea artistei, alții însă, s-au simțit jigniți și au reacționat. Anamaria, o tânără, i-a scris imediat vedetei, următorul comentariu: “Ce limbaj…”, urmat de un emoticon care reprezintă furia. Delia nu a fost deloc deranjată de replica acesteia și i-a răspuns: “behe hee! Groaznic!???????? Miauuu… și ham ham e mai nice (n.r.: drăguț)?”.

Delia și-a anunțat susținătorii că va posta o vreme doar poze cu peisaje, după ce a fost criticată pentru pozele cu ea pe care le face publice © Instagram
Delia și-a anunțat susținătorii că va posta o vreme doar poze cu peisaje, după ce a fost criticată pentru pozele cu ea pe care le face publice © Instagram

Citește și: Delia Matache, pozată complet goală! Imaginile au devenit virale în prima zi din 2020