Delia a dat cărțile pe față! Câte operații estetice are, de fapt, celebra cântăreață

Publicat: 21/02/2020 | 11:53

Iubita cântăreață, Delia Matache, nu doar că este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară, ci și una dintre cele mai frumoase femei. Artista a fost înzestrată de la mama-natură cu o înfățișare impecabilă, care nu are nevoie de vreun ”retuș”, potrivit fanilor acesteia. De altfel, artista a declarat de multe ori în public că se iubește așa cum este și nu simte nevoia de o schimbare din punct de vedere estetic.

Fanii Deliei, curioși și nerăbdători să afle dacă aceasta a apelat la medicul estetician, au întrebat-o pe vedetă, de-a lungul timpului,  dacă și-a făcut vreo intervenție, căci, la cei 38 de ani ai săi, Delia tinde să înflorească pe zi ce trece. Cântăreața însă nu a afirmat, dar nici infirmat acest lucru, spunând doar că frumusețea naturală e tot ce contează.

În urmă cu câteva zile, la premierea filmului  ”Miami bici”, vedeta a dat cărțile pe față, în ceea ce privește operațiile estetice pe care le-ar avea.

„Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic”, a declarat Delia, pentru Antena Stars.