Defectul fizic intim pe care nimeni nu l-a văzut la Iulia Albu. Vedeta a recunoscut tot

Publicat: 04/01/2020 | 12:21

Spune lucrurilor pe nume, fără reținere, iar atunci când este vorba despre analiza… vestimentară ”la sânge” a ținutelor pe care le îmbracă vedetele, la diferite evenimente mondene, este – pur și simplu – de neoprit. Iulia Albu nu se dezminte, cu nicio ocazie, iar dacă unii strâmbă din nas atunci când sunt criticați, asta nu înseamnă decât că ar trebui să fie ceva mai atenți atunci când aleg o ținută sau alta.

Iulia Albu nu se ferește să ofere fanilor săi nici amănunte legate de propriul trup, iar operațiile estetice la care a recurs nu constituie un secret ”bine păzit”. Puțin știu că Iulia Albu a recurs chiar la o intervenție chirurgicală ceva mai… delicată, cu atât mai mult cu cât se și vorbește foarte puțin despre așa ceva în România. Despre ce este vorba? Despre o operație de… subțiere a gleznelor. Da, Iulia a trecut și prin așa ceva. Vedeta spune că și-a dorit body sculpting la nivelul gleznelor, iar atunci când i s-a ivit ocazie nu a mai stat pe gânduri.

”Mi-am dorit, mi-am făcut-o şi asta e! Mi-am făcut o intervenţie de body sculpting la nivelul gleznelor”, a declarat Iulia pentru Ştirile Kanal D, imediat după operația respectivă. Ascultând sfaturile medicilor, Iulia Albu a renunțat la efort și la… tocuri timp de două luni după ce a suportat intervenția chirurgicală.

Iulia Albu, body sculpting la nivelul gleznelor

Iulia Albu vrea să fie, din nou, mămică

Iulia Albu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei, Mike, continuă la fel de frumos ca la început. Iulia a acordat un interviu în care a vorbit despre posibilitatea de a deveni, din nou, mămică. Nonconformista Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu, dar au divorțat în 2013. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 9 ani. Iată că fashion editorul mai vrea încă doi copii.

Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a afirmat Iulia Albu.