Deea și Dinu Maxer au prezentat-o pe micuța Maysa. Mămica a fost la un pas de tragedie în sala de nașteri, dar acum a radiat de fericire. FOTO

Publicat: 07/12/2019 | 11:28

Deea și Dinu Maxer sunt, începând cu luna octombrie, părinți pentru a doua oară, după ce partenera artistului a adus-o pe lume pe Maysa. Tânăra a avut mari complicații când a suferit operaţia de cezariană, din cauza unor varice de pe organele interne, care i s-au spart.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIE INCREDIBILĂ ÎN FAMILIA DEEA – DINU MAXER, DUPĂ CE O SĂPTĂMÂNĂ ÎN CARE AU DORMIT SEPARAT)

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar Dinu Maxer, doctor de profesie, a povestit clipele dramatice pe care l-a trăit alături de Deea în sala de nașteri.

Am asistat la naștere. Din punct de vedere al tatălui era un moment senzațional. Bebelușa era frumușică, rozalie, toate bune, asta până când au început sa apăra complicațiile. A fost o cezariană pe un uter cicatriceal cu varice interne. Venele interne au început să sângereze. Atunci am început să tremur, ca doctor știam despre ce este vorba”, a declarat Dinu Maxer pentru click.ro.

Pe 5 decembrie, Deea și Dinu Maxer au apărut împreună cu Maysa la petrecerea de Moș Nicolae organizată de un magazin din Capitală, ocazie cu care micuții prezenți au lăsat lista de cadouri pentru Moș Crăciun.

E foarte micuță, dar vrem să avem un copil sociabil. E foarte cuminte micuța, nu plânge, așa că o s-o luăm cu noi peste tot. Am fost săptămâna trecută la Băile Govora cu ea, s-a comportat foarte bine”, a spus Dinu Maxer.

E mai greu acum cu doi copii. Înainte evitam să shimb scutece, dar acum, la fetiță, am învățat să schimb pamperșii”, a mai declarat Dinu.

De precizat că Deea a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat. Semn clar că a trecut peste problemele pe care le-a întâmpinat când a născut-o pe Maysa.

(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ DEEA MAXER COMPLET NEMACHIATĂ! S-A LĂSAT PE MÂNA SPECIALIȘTILOR)

Deea și Dinu Maxer, nuntă pe malul mării

Au trecut 10 ani de când Dinu și Deea s-au căsătorit, pe malul mării. Au avut parte de o nuntă furtunoasă, la propriu, dar și cu striptease din partea mirelui. Cei doi însă se mai gândesc, din când în când, și la divorț… în glumă, bineînțeles!

Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, a fost replica soției lui Dinu Maxer.

Motive reale de divorț susțin că n-au avut, și nici ispite care să le devină amanți. Cei doi și-au expus părerile: ”Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată!