Deea Maxer, petrecere impresionantă la 30 de ani!

Publicat: 13/02/2020 | 21:22

Deea Maxer a împlinit vărsta de 30 de ani și este o mămică și o soție împlinită. Vedeta și-a sărbătorit ziua cu mare fast. A dat o petrecere pe cinste alături de familie și prietenii apropiați. Toată lumea s-a distrat și s-au bucurat de eveniment.

Deea a trecut prin clipe grele la nașterea micuței Mayasa, însă acum totul este bine și a dat uitării acele momente. S-a recuperat complet după naștere și a dat o mare petrecere când a împlinit 30 de ani.  (CITEȘTE ȘI: DEEA MAXER, PROBLEME DE SĂNĂTATE CU FETIȚA: ”ERUPȚIILE SUNT PE TOT CORPUL ÎNSĂ…”)

Artista și-a organizat ziua de naștere într-o locație specială, la Zocalo Ballroom. Deea a ales ca principalele elemente ale petrecerii să fie muzica și voia bună. Ea a fost în centrul atențieie, a atras privirile tuturor și  a fost răsfățată de toți cei prezenți. (VEZI ȘI: CLIPE DE COȘMAR PENTRU DEEA MAXER, VIAȚA I-A FOST PUSĂ ÎN PERICOL! NU MAI POATE AVEA COPII)

La petrecerea cântăreței, pe lângă familie și prieteni au fost prezente și câteva nume din show-biz ca: Oana Lis, Adriana Bahmuțeanu, Claudia Ghițulescu, iar Florin Grigore a fost cel care a menținut admosfera și i-a ridicat pe invitați de pe scaune.

Punctul culminant al serii a fost când și-a făcut apariția tortul impresionant, de trei etaje, pe care cântăreața la avut.  La apariția tortului, Dinu, soțul Deei a luat un microfon și i-a cântat partenerei lui de viață „La mulți ani!”

Deea Maxer a împărtășit momentele frumoase de la petrecerea ei cu fanii de pe Instagram. Vedeta a posta o fotografie, pe care a însoțit-o de comentariul: „O minunată poveste e viața mea. Poveste aia cu oameni buni alături, iubire, apreciere și fericire. Sunt o norocoasă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi oferă, sper să fiu demnă de tot ce primesc. Petrecerea a fost incredibilă”, a scris ea.