Deea de la ”Insula Iubirii” se bucură de mare succes pe plan profesional! Ce a ajuns să facă ”ispita”

Publicat: 21/02/2020 | 11:24

Controversata concurentă, Deea, care a participat în urmă cu patru sezoane  la emisiunea  ”Insula Iubirii”,  se laudă în prezent  cu… mare succes pe plan financiar. Tânăra ardeleancă s-a mutat cu iubitul său în Capitală de mai bine de trei ani și au împreună un business care le aduc… destul de multă fericire.

Deea, originară din Oradea, a devenit celebră în emisiunea ”Insula Iubirii”, când inițial a venit cu partenerul său să-și testeze relația…dar, după ce focoasa brunetă a călcat strâmb în competiție, aceasta a plecat singurică spre casă. Apoi, în următorul sezon, tânăra și-a dorit să participe ca… ispită. După aceste episoade controversate din viața ei, Deea a decis să-și schimbe total stilul de viață. Aceasta a cunoscut un bărbat care, ar fi adus-o cu picioarele pe pământ și ar fi făcut-o din nou ”fată de casă”.

Sexy-bruneta se ocupă acum doar cu… trasul de fiare și o face destul de bine, potrivit fotografiilor sale de pe contul de socializare. NU are nicio zi în care să nu frecventeze sala de fitness, mai ales că și firma pe care o deține împreună cu iubitul ei o apropie de un stil de viață cât mai sănătos. De altfel, cei doi iubiți petrec timpul mai mult la sală, decât acasă.

„M-am mutat în Bucureşti de un an şi ceva, dar nu mă pot obişnui cu aglomeraţia. Timpul parcă trece mai repede pentru că petrec foarte mult timp în maşină. Vin din Oradea, dar sunt Zalău. Sunt niște diferențe enorme față de București. Oamenii din Zalău sunt mult mai liniștiți și mai calmi. Aș vrea să continui pe drumul cu muzica. Eu am un foarte mare noroc, sunt într-o relație de mai mult timp și împreună avem o firmă de suplimente’”
Deea Ienciu (Sursa: „Neatza cu Răzvan și Dani’, de la Antena 1. 2017)