Declarațiile tatălui lui George Burcea, după prima apariție publică! ”Minciunile acestui actor visător nu vor duce la nimic bun!”

Publicat: 11/03/2020 | 16:56

Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea a apărut pentru prima dată într-o emisiune TV, după scandalul din presă în care bărbatul a fost acuzat fiul său că l-a bătut cu bestialitate. Acum, tatăl își acuză fiul de falsitate și lipsă de bărbăție. Mai mult, Nelu a mărturisit că soțul Andreei Bălan a spus doar minciuni despre el.

În urmă cu câteva săptămâni, actorul George Burcea a povestit prin intermediul unei campanii contra violenței domestice că a luat parte în copilărie la nenumărate episoade dramatice. Mai exact, acesta a mărturisit că atât mama lui cât și el au fost maltratați fizic și psihic de tatăl lui. Lucru care a fost infirmat de Nelu Burcea, în public. Bărbatul a povestit că el și mama lui George s-au despărțit când acesta avea doar șase săptămâni de viață, iar logic vorbind, George nu avea cum să-și amintească vreo agresiune fizică, așa cum a declarat acesta în presă.

”E un scenariu făcut de el. A vrut să devină cineva, începând cu familia lui, cât de baiat bun sunt eu și dupa aia vine exact și dă lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă” , a spus bărbatul la Antena Stars.

Culmea este că Nelu Burcea își acuză acum fiul pentru aceleași lucruri pe care și George le-a condamnat în trecutul tatălui său. Anume că și-a părăsit familia.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea în urmă cu doar câteva zile, potrivit impact.ro.

Tatăl lui George Burcea a făcut închisoare pentru omor

Ioan (Nelu) Burcea, tatăl actorului George Burcea (32 de ani) şi socrul cântăreţei Andreea Bălan (35 de ani), a petrecut 6 ani în spatele gratiilor după ce, în urmă cu mai mult de 30 de ani, şi-a ucis amanta. Bărbatul a  omorât-o pe femeie cu 25 de lovituri de cuţit, înt-un acces de furie.

”Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent şi nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuţitul, a trecut prin nişte orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte ştim, îl părăsise şi ea. Atunci s-a enervat, s-a dus şi a omorât-o“, au povestit surse.