Declarațiile cutremurătoare ale unei tinere de 22 de ani infectată cu noul coronavirus! „Este înfricoșător…Mă simțeam atât de rău încât am crezut că voi muri”

Publicat: 30/03/2020 | 12:08

Noul virus face ravagii și în rândul tinerilor. Cei infectați prezintă unele simptome grave, greu de suportat. O fată de 22 a povestit prin ce a trecut de când a fost contaminată. A trăit un coșmar, iar boala s-a manifestat foarte violent.

O tânără din Wisconsin a povestit pe Twitter prin ce a trecut după ce a fost contaminată cu virusul COVID-19. Amy Shircel a început să se simtă rău la scurt timp după ce s-a întors dintr-o călătorie în Europa. Pentru că a început să aibă câteva din simptomele specifice a mers la spital, unde a fost testată pentru coronavirus, scrie Daily Mail.

Dacă la început lucrurile nu păreau prea grave, cu trecerea zilelor totul s-a amplificat, iar Amy era pe punctul de a ceda. (CITEȘTE ȘI: MAREA BRITANIE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI. NU VA PUTEA REVENI LA O VIAŢĂ NORMALĂ MAI DEVREME DE ŞASE LUNI, POTRIVIT AUTORITĂȚILOR)

„Primele două zile de simptome au fost ușor de suportat. Aveam febră, tuse ușoară, frisoane, dureri de cap, nas curgător. Din moment ce am fost în Europa, mi-au făcut testul pentru coronavirus din a doua zi de simptome”, a povestit ea pe Twitter.

„Am crezut că voi muri”

Pe măsură ce boala inainta, Amy Shircel se simțea din ce în ce mai rău și credea că nu o  să supraviețuiască. Nu mai putea mânca, nu putea dormi, a început să respire cu greutate și să facă febră mare. (VEZI ȘI: EPIDEMIOLOGUL MOLNAR GEZA, DESPRE ACȚIUNEA ÎN TIMP A INFECȚIEI CU CORONAVIRUS: ”SE POT ACCENTUA LEZIUNILE LA PERSOANELE CARE…”)

„Este înfricoșător, simți de parcă plămânii îți sunt goi și nu mai poți respira corect. Eram slăbită și făceam febră 38.8. Mă simțeam atât de rău încât am crezut că voi muri.”, scris Amy.

În a șasea zi de când virusul își făcuse apariția, Amy a crezut că viața ei a ajuns la final. Se simțea atât de rău încât nici la baia nu mai putea ajunge. Corpul ei era foarte slăbit, așa că a fost nevoită să se interneze în spital.

„Am stat internată în spital o zi. M-au rehidratat și mi-au dat pastile să îmi taie stările de greață”, a mai povestit tânăra.

Deși s-a întors acasă, a început să se simtă din ce în ce mai rău, așa că a ajuns din nou la spital. Abia din a 12-a zi de boală a reușit să își mai revină puțin.

După ce a scris pe Twitter ce i s-a întâmplat și prin cea a fost nevoită să treacă, povestea tinerei de 22 de ani a devenit virală. E a tras un semnal de alarmă și a rugat pe toată lumea să nu ignore această problemă, să rămână în casă și să se protejeze.