Declarații-șoc despre Costin Mărculescu. Fosta iubită a actorului: „M-a pus să fac avort”

Publicat: 12/08/2020 | 14:41

Fosta iubita Costin Mărculescu face, din nou, declarații șocante despre regretatul actor. Cristina susține că artistul a pus-o să facă avort, iar acest lucru pare să fi dus la despărțirea celor doi.

Chiar dacă actorul a încercat să se împace după acest incident cu ea, Cristina nu a putut să-l ierte și să treacă peste acest prag al dezamăgirii.

„Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort. (…) M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a spus Cristina Canela pentru Click!.

De ce îi ceruse actorul așa ceva

Totodată, Cristina a dezvăluit și motivul pentru care actorul i-a cerut să facă acest lucru. Lui Costin îi era teamă, nu era pregătit să fie tată.

„Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine. (…) A fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică. Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, mai spus ea.

Reacție acidă după moarte

După moartea actorului, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, Cristina a răbufnit într-un mesaj pe Facebook. „La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta!

Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!

Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!”

Citește și...