Avem informații de ultimă oră despre Gheorghe Dincă! Sunt declarații exclusive despre agresiunile la care ar fi fost supus monstrul din Caracal

Publicat: 11/03/2020 | 23:39

După ce, în ultimele zile, în presă s-a scris că principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi fost bătut cu bestialitate și violat în Penitenciarul Craiova, acolo unde se află în arest din luna ianuarie, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat adevărul despre starea de sănătate a bărbatului trimis în judecată pentru că ar fi ucis două adolescente, Luiza Melencu (19 ani) și Alexandra Măceşanu (16 ani). (VEZI ȘI: ANCHETATORII, ORIPILAȚI DE CE AU GĂSIT ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Craiova, subcomisarul Andrei Oțel, a negat că Gheorghe Dincă ar fi fost implicat în vreun conflict.

„Nu s-au înregistrat violențe între deținuți”

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei și Alexandrei (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

„Putem să vă confirmăm, în mod oficial, că în penitenciarul nostru nu s-au înregistrat violențe între deținuți sau altfel de conflicte. Activitatea noastră se desfășoară în parametri normali, iar drepturile celor închiși sunt respectate de toată lumea”, a declarat oficialul, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Mai mult decât atât, subcomisarul a infirmat și informațiile conform cărora Gheorghe Dincă ar avea un regim de detenție special. „Nu, nu este adevărat. Fiecare deținut, indiferent de pedeapsa pe care a primit-o, are drepturi. Nu este izolat de ceilalți și nici nu considerăm că ar fi în pericol sau că ar reprezenta un pericol pentru altcineva”, a mai declarat Andrei Oțel. (NU RATA: DRAMA NEȘTIUTĂ DIN FAMILIA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Informația, confirmată și de reprezentanții spitalului

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Craiova, Cristina Geormăneanu, a confirmat și ea că Gheorghe Dincă nu este, în prezent, pacient acolo: „Dacă s-ar fi întâmplat ceva grav, vreun deținut de la penitenciar ar fi ajuns cu siguranță la noi, ca să fie tratat. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Este în continuare după gratii”.

În ceea ce privește starea de sănătate a lui Gheorghe Dincă, surse neoficiale au susținut că bărbatul de 66 de ani ar avea o stare psihică afectată.  „S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar…«Nu mai pot, o să clachez». Cam asta este starea lui acum”, au dezvăluit sursele citate.

Gheorghe Dincă își așteaptă sentința

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus menţinerea acestei măsuri faţă de cei doi inculpaţi. (VEZI AICI: DINCĂ A ARĂTAT CE A FĂCUT CU LUIZA MELENCU. REACŢIA MAMEI FETEI CÂND ÎNTÂLNEŞTE CRIMINALUL)

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din „cazul Caracal”, Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu.

Acuzațiile pentru cei doi

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol. (CITEȘTE ȘI: COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA! CE A SPUS DESPRE LUIZA MELENCU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)