Declarații emoționante ale Biancăi Drăgușanu de Crăciun: „Vreau înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu”

Publicat: 25/12/2020 | 11:43

Bianca Drăgușanu a vorbit într-un interviu recent despre ce o face fericită. În ajun de Crăciun, vedeta recunoaște că are tot ce își dorește în acest moment, chiar dacă nu mai este într-o relație cu Alex Bodi.

De Sărbători, persoanele din familia sa, pe care îi va chema la masa de Crăciun sunt tot de ce are nevoie. Bianca speră ca în 2021 să își găsească adevărata liniște, dar și înțelepciunea pentru viitoarele provocări la care o va mai supune viața.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu.

Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

De ce a acceptat bătăile lui Alex Bodi

După doi ani de relație tumultoasă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit pentru ultima dată. Asta după ce CANCAN.RO a fotografiat-o pe vedetă, cu fața tumefiată pe care i le aplica fostul soț. Dar de ce a acceptat toate aceste lucruri?

„Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice.

Imagine de pe vremea când erau împreună
Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, a declarat pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.