Decizie de ultimă oră. Mario Iorgulescu este chemat de urgență în țară

Publicat: 19/12/2019 | 10:33

Părinții lui Mario Iorgulescu l-au transferat pe fiul lor în Italia, pentru a se recupera, după tragicul accident care a avut loc în urmă cu câteva luni, iar un bărbat a murit. Tânărul de bani gata este chemat de urgență în țară, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea și torturarea unui bărbat.

Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii au decis să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Dacă nu se va prezenta la termenul stabilit de instanţă, Mario Iorgulescu ar putea primi, iniţial, o amendă, apoi ar putea fi luat pe sus, de „mascaţi”, chiar din clinica din Italia, scrie Spynews.ro.

Magistrații au cerut un document oficial de la clinica din Italia

Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele. Cu toate că, în primă instanță, fiul lui Gino Iorgulescu a fost achitat, acesta nu a scăpat de probleme. Și asta pentru că numele lui Mario Iorgulescu apare pe lista apelanților.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de procesul care se derulează la Curtea de Apel București și în care Mario Iorgulescu a fost acuzat de lipsire de libertate și lovire.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, judecătorii de la Curtea de Apel București au decis să ceară relații în străinătate, acolo unde Mario se recuperează după accidentul rutier pe care l-a provocat, în toamnă, pe Șoseaua Chitilei. Magistrații vor să afle cu exactitate care este starea de sănătate a fiului bossului de la LPF, iar în acest sens au cerut un document oficial de la clinica din Italia. Astfel, pe baza informațiilor primite, instanța va decide dacă tânărul  poate fi judecat în lipsă.