Decizie de ultimă oră în cazul lui Mario Iorgulescu. Unde se află acum fiul președintelui LPF

Publicat: 18/02/2020 | 15:12

Parchetul a luat o decizie de ultimă oră în ceea ce-l privește pe Mario Iorgulescu. Mai mult, s-a aflat și unde se află fiul președintelui LPF și de ce nu revine în România. 

Oamenii legii au decis arestarea lui Mario Iorgulescu, chiar dacă fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu nu se află în România. Potrivit informațiilor existente în presă, s-a stabilit și termenul de judecare al lui Mario Iorgulescu.

Mediafax informează că magistraţii Tribunalului Bucureşti au stabilit judecarea cererii de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, chiar dacă acesta nu se află în România. Termenul stabilit a fost 3 martie. În urmă cu 5 luni, Mario Iorgulescu a produs un accident teribil, pe șoseaua Chitila, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Potrivit expertizelor efectuate după producerea tragediei, despre fiul președintelui LPF s-a alfat că a condus sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor interzise.

Mai mult, în aceste momente, Mario Iorgulescu se află la Geneva, acolo unde are la dispoziție o asistentă care îl îngrijește zi și noapte și care se asigură că nu-i lipsește absolut nimic. De la producerea accidentului, în spațiul public au apărut extrem de puține informații cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, acesta fiind grav rănit în urma impactului violent pe care l-a avut cu un alt autoturism, în luna septembrie, în Capitală. Cu toate acestea, s-a aflat că spitalul în care se recuperează acum Mario Iorgulescu este unul de stat, dar care îi pune la dispoziție tot ce are nevoie.