Decizie de ultimă oră în cazul criminalului studentei japoneze! Judecătorii au stabilit că…

Publicat: 10/03/2020 | 23:28

Nicolae Vlad, bărbatul care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea japonezei Yurika Masuno, dar și a altor două femei, a cerut să fie eliberat din motive medicale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, decizia de ultimă oră a instanței de judecată în cazul criminalului studentei japoneze. (VEZI ȘI: UCIGAȘUL JAPONEZEI DE LA OTOPENI A FĂCUT RÂIE! NICOLAE VLAD AMENINȚĂ CĂ SE SPÂNZURĂ ÎN ÎNCHISOARE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de cererea de întrerupere a executării pedepsei, pe care a înaintat-o în instanță Nicolae Vlad, bărbatul care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea japonezei Yurika Masuno, dar și a altor două femei. (NU RATA: ”BAMBINA” DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL LA ȘASE LUNI DE LA DESPĂRȚIRE!)

La opt ani de la crima care a stupefiat o țară întreagă, criminalul studentei japoneze Yurika Masuno a luat o hotărâre halucinantă. La începutul acestui an, bărbatul a susținut în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București că s-a îmbolnăvit în perioada detenției și nu poate beneficia de un tratament corespunzător în Penitenciarul Giurgiu, acolo unde își ispășește pedepasa.

Vlad Nicolae, ucigașul studentei japoneze, a cerut să fie eliberat din motive medicale

Judecătorii au stabilit că…

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, recent, magistrații de la Curtea de Apel s-au pronunțat cu privire la cererea pe care a înaintat-o criminalul studentei japoneze. Judecătorii au respins ca nefondată cererea de întrerupere a executării pedepsei. (VEZI ȘI: SOȚIA POLIȚISTULUI-PEDOFIL SE CHINUIE DE 5 ANI SĂ DIVORȚEZE)

”Soluția pe scurt: Respinge, ca nefondată, cererea de întrerupere a executării pedepsei formulată de petentul Vlad Nicolae. În baza art. 275 alin.2 Cod procedură penală, obligă contestatorul la plata sumei de 500 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, se arată în decizia magistraților de la Curtea de Apel București.

Filmul crimei de acum opt ani

Nicolae Vlad a fost trimis în judecată după ce, în august 2012, a ucis-o pe studenta japoneză Yurika Masuno, venită să predea la o şcoală din Craiova. Crima s-a petrecut în comuna Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a DN1. Nicolae Vlad a violat-o pe studentă, apoi a sugrumat-o şi i-a furat laptopul, telefonul mobil şi aparatul foto.

Criminalul a acostat-o pe victimă pe aeroportul Otopeni. Potrivit poliţiei, tânărul s-ar fi oferit să o ajute cu un taxi. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere din aeroport. Apoi, cei doi s-au urcat împreună într-o maşină. După câţiva kilometri, tânărul i-ar fi cerut taximetristului să oprească, după care ar fi coborât împreună cu studenta. Câteva zile mai târziu, cadavrul tinerei nipone a fost descoperit în aceeaşi zonă, în pădurea Otopeni.

Crime şi violuri în serie!

În rechizitoriu, anchetatorii au mai reţinut că, în noaptea de 5 spre 6 august 2012, Nicolae Vlad a ucis o bătrână de 73 de ani în localitatea Baloteşti, după ce a violat-o. Femeia a fost ucisă prin aceeaşi metodă folosită şi asupra studentei din Japonia- asfixia mecanică prin sugrumare. În noaptea de 28 spre 29 aprilie 2012, Vlad a intrat într-o casă din Ilfov, în jurul orei 3.00, a agresat o persoană şi i-a furat telefonul mobil. Pe 1 martie 2012, în jurul orei 20.30, Vlad a intrat într-o casă din Bucureşti, unde a violat o femeie şi i-a furat bani şi alimente. (NU RATA: GAȘCA DE LA ASIA EXPRESS A ”COMIS-O” LA ZIUA ADEI! FILMĂRI NECENZURATE DE LA PARTY-UL STROPIT CU ALCOOL)

Bărbatul a comis aceleaşi fapte şi pe data de 24 februarie 2012, tot în Capitală. În noaptea de 25 spre 26 februarie 2011, Nicolae Vlad a intrat în casa unei femei din Ilfov, pe care a violat-o, legând-o de mâini şi de picioare, după care i-a furat bani şi un telefon mobil. Nicolae Vlad a mai fost acuzat că, în perioada mai-august 2010, a intrat de mai multe ori în casa unei femei din judeţul Ilfov, pe care a violat-o, însă aceasta nu a depus plângere penală la Poliţie. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE MEGA-CÂȘTIGĂTORULUI DE LA LOTO DUPĂ CE A FOST JEFUIT DE UN APROPIAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)