Decizie de ultimă oră luată în Buzău: un întreg cartier, băgat în carantină!

Publicat: 04/05/2020 | 07:51

Bărbatul care a infectat 19 oameni cu virusul COVID-19, după ce a petrecut Paștele în Ialomița, a provocat și ”carantina” în cartierul unde locuiește. Decizia de ultimă oră a fost luată de autorități, pentru a preveni răspândirea virusului în întreg orașul Buzău. (CITEȘTE ȘI: VESTEA CUTREMURĂTOARE DATĂ DE ACADEMICIANUL VICTOR VOICU: ”VIRUSUL SARS-COV-2 CORESPUNDE ÎN PROPORȚIE DE 95% CU O ARMĂ BIOLOGICĂ!”)

Cartierul Poşta din municipiului Buzău, cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, a intrat în carantină pentru 14 zile după ce, duminică, au fost confirmate 19 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, a anunţat, luni dimineaţă, Biroul de presă al Prefecturii.

NU RATA: ATENȚIE, ROMÂNI! RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL: „15 SEPTEMBRIE ESTE DATA”

„Instituţia Prefectului a luat decizii instituirii carantinei timp de 14 zile pentru cartierul Poşta din municipiul Buzău cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, conform agerpres.ro.

VEZI AICI: Vestea cutremurătoare dată de academicianul Victor Voicu: ”Virusul SARS-CoV-2 corespunde în proporție de 95% cu o armă biologică!”

În judeţul Buzău au fost confirmate, până acum, 40 de cazuri de infectare cu COVID-19.