Decizie de ultimă oră! Debutul show-ului matrimonial ”Mireasa” nu va mai avea loc mâine

Publicat: 20/03/2020 | 15:58

Decizie de ultimă oră! Debutul show-ului matrimonial ”Mireasa”, prezentată de Diana Dumitrescu, nu va mai avea loc mâine. 

Debutul noului sezon fusese anunțat chiar în această dimineața, iar pe post rulau deja promo-uri. Decizia de anula debutul programat mâine vine tot pe fondul epidemiei de coronavirus. Oficialii postului au precizat că nu se știe data la care se va relua emisiunea, potrivit paginademedia.ro.

Nu este singura producție afectată de pandemie. ”Next Star” și ”Sacrificiul” și-au oprit, de asemenea, filmările.

“Este o provocare pentru mine! Am și noroc pentru că…”

Înainte de a primi această propunere, Diana Dumitrescu nu lua în considerare un job care să o țină zilnic, chiar și pentru câteva ore, departe de băiețelul ei, de a cărui creștere își propusese să se ocupe exclusiv până la vârsta de doi ani. (NU RATA: DIANA DUMITRESCU, MOTIVUL PENTRU CARE NU MAI ALĂPTEAZĂ DUPĂ APROAPE DOUĂ LUNI DE CÂND A NĂSCUT: „A TREBUIT SĂ ÎI DAU BIBERON PENTRU CĂ…”)

Am luat decizia de a mă alătura acestui proiect, pentru că este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru că o am pe mama alături, care mă va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mă susține în tot ceea ce fac. Aștept cu nerăbdare și, trebuie să recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, spunea Diana Dumitrescu.