Decizia surprinzătoare luată de Codrin Nicoară înainte ca soția lui să moară. Maria Macsim Nicoară s-a confesat apropiaților în legătură cu ultimatumul primit de la soț înainte să ajungă la spital

Publicat: 24/12/2020 | 11:59

Decesul regretatei artiste Maria Macsim Nicoară a adus doliul în lumea muzicii din România și sufletele celor care au iubit-o s-au umplut de suferință. Tot astăzi s-a aflat că pianistul Codrin Nicoară a luat o decizie surprinzătoare cu ceva timp înainte ca soția lui să părăsească această lume și unii dintre cunoscuți l-au criticat pentru acest lucru. Una dintre prietenele mezzosopranei a dezvăluit că aceasta s-a confesat apropiaților în legătură cu ultimatumul primit de la soț înainte de accidentul suferit în timp ce cobora scările din casă.

Decizia surprinzătoare luată de Codrin Nicoară înainte ca soția lui să moară

Codrin Constantin Nicoară, așa cum se numește în buletin soțul solistei, și-a șters contul de Facebook, deși, la scurt timp de la incidentul nefericit el a transmis două mesaje prin care le-a mulțumit rudelor, prietenilor și, ulterior, medicilor pentru ajutor și susținere.

“Mii de mulțumiri dnei. dr. Caileanu și întregii echipei de medici de la Neurochirurgie care se ocupă de soție!!”, a scris pianistul pe contul de Facebook în dimineața zilei de 12 mai, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Astăzi, la o simplă căutare pe Facebook, am descoperit că soțul mezzosopranei nu mai are cont, iar decizia lui i-a surprins pe mulți. De altfel, unii dintre apropiații regretatei vedete nu cred că ar fi căzut pe scări; în plus, avocatul lui Codrin Nicoară s-a încurcat în declarațiile făcute după ce Maria Macsim Nicoară a ajuns în comă la spital.

Noi ne temem că ar fi fost o agresiune. Dar nu spunem deocamdată nimic, ne rugăm ca Marinela să scape, a mărturisit o cunoştinţă a celor doi pentru publicația ziaruldeiasi.ro.

Nu rata: Imagini cu Maria Macsim Nicoară, realizate înainte să moară. Medicii au descoperit că  lipseau bucăți mici din creierul mezzosopranei