Decizia radicală pe care au luat-o Viorica și Ioniță de la Clejani, după scandalul cu Fulgy: ”Începând din acest moment”

Publicat: 11/06/2021 | 16:52

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie radicală, după scandalul cu Fulgy care a ținut prima pagină a tabloidelor. Dezvăluirea a fost făcută pe contul lor de Facebook.

Toată lumea vuiește, după ce Fulgy a fost reclamat la Poliție chiar de tatăl său și ulterior internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia din Capitală. În timp ce unii l-au blamat pe fiul Clejanilor, alții vor să-i sară în ajutor.

Criticat a fost și Ioniță de la Clejani pentru atitudinea pe care a adoptat-o în ceea ce-l privește pe fiul său. Pe de altă parte, Viorica l-a apărat precum o leoaică pe Fulgy. Sătui să fie acuzați și jigniți, cei doi soți au luat acum o decizie radicală. Nu vor sub nicio formă să mai vorbească în mass-media despre situația fiului lor. (CITEȘTE ȘI: VIORICA DE LA CLEJANI, CRIZĂ DE NERVI, ÎN DIRECT LA TV, DIN CAUZA LUI FULGY „A AJUNS LUMEA SA ÎMI DEA MESAJE DE CONDOLEANȚE”)

”Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Alex Velea, alături de familia Clejanilor

Ioniță de la Clejani a încercat să explice cum a ajuns Fulgy să vorbească atât de urât la adresa Antoniei și a lui Alex Velea. Artistul susține că totul a pornit de la o discuție legată de producție și și-a cerut scuze în fața celor doi. (VEZI ȘI: FULGY, AMENINȚĂRI CU MOARTEA LA ADRESA SURORII VITREGE )

Alex Velea a mărturisit în nenumărate rânduri respectul pe care îl are față de Clejani. După dezvăluirile făcut de Ioniță și Viorica, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artistul i-a asigurat pe cei doi că le este alături în aceste momente delicate.

”Suntem alături de familia Clejanilor, care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o ”strategie de marketing””, a transmis Alex Velea.