Decizia radicală luată de soția-vulpiță și de soțul ei, Viorel. Ce urmează să se întâmple cu cei doi, în acest weekend

Publicat: 31/01/2020 | 20:04

Veronica vulpița și soțul ei, Viorel, au trecut prin numeroase încercări. Dezamăgiri, trădări, împăcări și amantlâcuri cum numai în filme poți vedea. Cu toate acestea, se pare că cei doi sunt dispuși să meargă mai departe tot împreună și chiar să o ia de la zero. În această seară, cei doi soți din Vaslui au luat o decizie radicală, care a uimit pe toată lumea. 

Pentru că s-au decis să meargă tot împreună mai departe și să mai dea o șansă căsniciei lor, Veronica vulpița și soțul ei, Viorel, susțin că vor să ia totul de la zero și vor să muncească, pentru a avea un viitor mai bun.

Pentru că un om cu suflet mare s-a gândit la cei doi, după ce le-a urmărit parcursul zbuciumat și povestea de viață, le-a propus să vină la el la pensiune, să muncească. Cei doi soți din Vaslui au primit propunerea în cadrul emisiunii Acces Direct, în această seară.

”Am o pensiune şi vreau să le propun să vină să lucreze. Mâine seară avem o petrecere şi să vedem dacă se descurcă. Pot şi să muncească şi să se distreze. Dacă sunt de acord”, a spus patronul pensiunii din Curtea de Argeş, care își dorește să-i ajute pe cei doi să-i ofere copilului lor un viitor mai bun. Veronica vulpița și soțul ei, Viorel au fost extrem de încântați de propunerea primită și sunt gata să-i facă față.