Decizia radicală luată de Daniela Crudu, după ce a fost bătută de iubit. Ce se întâmplă cu vedeta, în aceste momente

Publicat: 11/02/2020 | 08:16

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubitul său croat a șocat pe toată lumea. Se pare că totul s-ar fi petrecut după ce fosta asistentă tv și iubitul ei ar fi mers într-un club de fițe, iar bărbatul s-ar fi înfuriat la culme din cauza faptului că aceasta este extrem de cunoscută și curtată de bărbați. Pe de altă parte, surse din anturajul celor doi au povestit, în presă, faptul că iubitul croat al Cruduței și-ar fi ieșit din minți, atunci când ar fi constatat că vedeta ar fi cheltuit o sumă mare de bani, în timp ce el era plecat din România. 

Scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său croat a luat amploare. Vedeta a ajuns de urgență pe mâna medicilor, cu fața tumefiată și plină de sânge, dar și cu mai multe fracturi, după ce a încasat o bătaie soră cu moartea, din partea bărbatului.

Imediat după cele întâmplate, Daniela Crudu a luat o decizie radicală: vedeta s-a retras din social media și a decis că este mult mai bine pentru ea să-și închidă conturile de pe toate rețelele de socializare, cel mai probabil pentru a evita o adevărată dezbatere pe care oamenii ar fi făcut-o, în mediul online. De asemenea, prin această decizie, Daniela Crudu a vrut să se ferească, probabil, de un val inevitabil de întrebări pe care le-ar fi primit din partea internauților.

Conform unor martori, scenele violente dintre Daniela Crudu și iubitul ei croat s-au derulat în locuința fostei asistente TV de la Antena 1. De altfel, ea a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 și a cerut ajutorul după ce a fost agresată cu bestialitate de partenerul său de viață. Cu toate acestea, Cruduța a refuzat să depună plângere împotriva bărbatului care a fost la un pas de a o mutila.