Decizia radicală luată de Alexandra Dinu, după despărțirea de Jeffrey Greenstein

Publicat: 19/04/2021 | 15:17

Alexandra Dinu s-a despărțit de Jeffrey Greenstein, iar acum a luat o decizie radicală. Apropiații vedetei au dezvăluit ce are de gând să facă aceasta, după separarea de producător.

Fosta soția a lui Adrian Mutu l-a cunoscut pe Jeffrey Greenstein îaninte să se mute în Statele Unite ale Americii. El este unul dintre producătorii peliculei “Loving Pablo”. Cei doi s-au iubit timp de câțiva ani buni, în ciuda faptului că nu și-au ”oficializat” relația pe rețelele de socializare. Se pare, însă, că ruptura s-a produs recent.

După despărțire, Alexandra Dinu a luat o decizie radicală. Vedeta a hotărât să se axeze mai mult pe partea profesională și vrea cu orice preț să ajungă la Hollywood. Nu s-a vindecat complet după separarea de Jeffrey Greenstein, dar face tot ce îi stă în putință să își vadă în continuare de viață.

“Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers!  Alexandra iubește actoria, iar visul suprem este să cunoască succesul la Hollywood. Și nu o să renunțe nici în rupul capului la el. Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la ”Românii au talent”, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă.

Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese”, a declarat o sursă apropiată Alexandrei Dinu pentru Fanatik.ro.

Jeffrey Greenstein s-a afișat deja cu noua iubită

Fostul iubit al Alexandrei Dinu n-a stat mult pe gânduri și s-a implicat rapid într-o altă relație. De ziua de naștere a iubitei sale, Salome, care a avut loc recent, Jeffrey a publicat un mesaj emoționant, dar și o fotografie cu cea care îi face inima să tresalte din nou. (VEZI ȘI: ALEXANDRA DINU, RETROSPECTIVĂ DESPRE MARIAJUL ALĂTURI DE ADI MUTU: “IUBIREA NU ESTE POSESIE. MI-A LĂSAT CEL MAI DE PREȚ CADOU: PE FIUL MEU”)

”La mulți ani pentru cea mai dulce și dragă fată din lume! Fie ca viața să te binecuvânteze în continuare cu iubirea, râsetele, sănătatea și prosperitatea pe care le meriți. Sunt recunoscător că faci parte din viața mea”, a scris Jeffrey pe Instagram.

”Mulțumesc, dragostea mea, pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai putea face vreodată!  Să fii lângă mine în fiecare dimineață și în fiecare seară”,  i-a răspuns noua iubită a lui Jeffrey Greenstein.

Jeffrey Greenstein și noua iubită (sursa FOTO: Instagram)