Decizia luată de Anda Adam după scandalul cu amanta! Unde a plecat cântăreața și cu cine

Publicat: 17/04/2021 | 10:30

Anda Adam se relaxează într-o superbă stațiune, dar fără soțul ei. A plecat doar alături de fetiță și se distrează de minune. Pozele pe care le-a postat pe Instagram sunt o dovadă clară.

Anda Adam a rezolvat problema cu ”presupusa amantă” a soțului, dar a preferat să se distanțeze puțin de lumea agitată a Bucureștiului doar alături de fetița lor. O stațiune de cinci stele a ales Anda, unde s-a retras pentru câteva zile. Și unde se distrează pe cinste cu micuța, la pisicină, pe ATV și în multe alte locuri. (CITEȘTE ȘI: SORIN NICOLESCU, MESAJ CU SUBÎNȚELES DUPĂ SCANDALUL DINTRE ANDA ADAM ȘI TÂNĂRA CARE A ÎNCERCAT SĂ ÎL SEDUCĂ: “LUMEA TE MINTE ÎN FIECARE ZI”)

Anda Adam, discuție aprinsă cu femeia care i-a scris soțului

Anda Adam a găsit niște conversații care au scos-o din minți. Și era vorba despre o femeie care l-ar ”vrăji” chiar pe soțul ei. Artista a abordat-o pe cea care i-a pus căsnicia în pericol, iar discuțiile au fost halucinante.

Anda Adam: Te interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată, nu cred că mai râmâi cu vreun fir de păr în cap (…) Ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Că tu doar pe video poți. Videochat se cheamă, apropo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)

Tânăra: Eu nu l-am căutat. El m-a căutat pe mine.

Anda Adam: Să mă eviți, o iei pe trotuarul celălalt, ai înțeles? Că așa e când nu îți vezi de ale tale și vrei să pari interesantă. Ai înțeles? În loc să îți vezi de viața ta. Puteai să răspunzi simplu și civilizat. Nu știu, nu e treaba mea. Toate bune. Dar tu, zdreanță ieftină, voiai video cu el, că poate îl făceai eventual să se îndrăgostească, nebuno! Că ți-a plecat sponsorul.

Dana a dat totul pe față: ”Am toate dovezile!”

Ce spunea, apoi, Dana, tânăra cu care a vorbit Sorin. ”Am toate dovezile. Tot ce mi-a scris pe pagina de Instagram. El mi-a dat follow, voia să vadă ceva pe pagina mea. Am acceptat pentru că știam ce vrea să vadă. Iar după i-am scris eu dacă a văzut ce l-a interesat. Informații care au legătură cu Anda, la mine pe profil. Nu avea ea ce să vadă pe profilul meu. Voia să mă vadă pe mine. Convorbirea mea cu fostul ei soț a degenerat de la ea. (NU RATA: ANDA ADAM, DIN NOU ÎN PRAGUL DESPĂRȚIRII DE SOȚUL EI „CÂND DOI OAMENI NU SE MAI ÎNȚELEG”)

Noi nu ne-am căutat așa din senin. Vineri mi-a scris, mă acuză foarte grav și îmi vorbește foarte urât. Dacă voia să îmi spună ceva legat de fostul ei soț, putea să îmi spună foarte frumos. M-a deranjat că m-a făcut în toate felurile și nu mă așteptam să vorbească atât de urât fiind o persoană publică și o femeie matură. Noi nu ne cunoaștem personal”, a spus Dana la Antena Stars.