Decizia categorică a procurorului după ce Daniel Dincă a atacat mai mulți jurnaliști

Publicat: 20/12/2019 | 15:13

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost adus în fața procurorilor după ce a agresat mai mulți jurnaliști. Este posibil să fie pus cub control judiciar pentru faptele sale. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG. AM AFLAT ADEVĂRATUL MOTIV AL DESPĂRȚIRII DE EXPLOIT: ”SUNT MULȚI BANI LA MIJLOC, IAR SELLY…”)

Tânărul are calitatea de suspect și o să fie audiat din nou, astăzi. El a mers la Parchetul de langă Judecătoria Sectorului 5 împrună cu sora sa. Iar pentru a evita alte incidente și pentru a nu se mai întâlni cu jurnaliștii, au hotărât să ocolească clădirea și să nu folosească intrarea principală. (VEZI ȘI: FIICA LUI GHEORGHE DINCĂ, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE FRATELE EI I-A ATACAT PE JURNALIȘTI. DANIELA A FOST MARTORĂ LA INCIDENT)

Dincă se află acum în fața procurorilor și așteaptă decizia acestora. Audierile se pot încheia rapid pentru că Bogdan Luciu, procurorul general al României, s-a arătat revoltat de incident și a susținut punerea sub control judiciar.

Fiul ”monstrului din Caracal” a bătut jurnaliștii

Scena în care fiul lui Gheorghe Dincă și-a pierdut controlul și a atacat mai mulți jurnaliști a avut loc la începutul săptămânii, în fața sediului CNA. Daniel i-a lovit pe câțiva din jurnaliștii prezenți și i-a agresat verbal, asta după ce împreună cu sora lui au depus plângere privind felul în care presa a prezentat cazul din Caracal.

Atitudinea lui a fost extrem de agresivă, iar unul dintre operatorii ce a afost atacat se află încă în spital și a fost diagnosticat preliminar cu edem cerebeal.