Decesul nr 250 pune toată România pe jar! Coronavirusul ucide persoanele obeze

Publicat: 10/04/2020 | 11:46

Decesul cu numărul 250, o femeie de doar 45 de ani care a decedat la Arad, sugerează faptul că noul coronavirus ucide oameni care suferă de obezitate.

Internată în Spitalul Clinic Județean Arad în data de 7.04.2020 cu bronhopneumonie și insuficiență respiratorie acută, femeia a fost diagnosticată cu noul coronavirus pe 9 aprilie, la o zi după ce murise. Suferea de Obezitate de gradul II/III, fără alte comorbități.

Până în data de 10 apriliei 2020, ora 11, alte nouă decese provocate de coronavirus au fost confirmate în România. Bilanțul total este acum de 257 de morți.

Situația generală în România

La ora transmiterii acestei știri, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov și Mehedinți, au decedat.

Imagine de Orna Wachman de la Pixabay