Debut stângaci pentru o profesoară din Vaslui! Femeia a fost dur criticată după prezența la emisiunea „Românii au talent”

Publicat: 12/05/2021 | 18:05

În fiecare ani pe scena emisiunii „Românii au talent” vin o mulțime de oameni cu speranța că talentul lor o să fie apreciat. Așa a făcut și o profesoară din Hoceni, însă emoțiile i-au îngropat cariera muzicală la care spera.

Apariția în cadrul emisiunii de talente de la PRO Tv nu a fost așa cum se așteptat pentru o profesoară din Vaslui. Femeia a venit în fața juraților pentru a le cânta însă emoțiile au răpus-o, iar interpretarea ei nu a fost tocmai apreciată. Femeia a primit patru de X. (CITEȘTE ȘI: ANDRA, DEZVĂLUIRI INTIME LA ROMÂNII AU TALENT. O CONCURENTĂ DE DOAR 11 ANI A FĂCUT-O SĂ AIBĂ CURAJUL SĂ RECUNOASCĂ)

Prezența acesteia în cadrul emisiunii a stârnit numeroase reacții în mediul online. În timp ce unii i-au luat apărarea femeii, alții au criticat-o destul de dur. Profesoara a pus eșecul pe seama emoțiilor și a firi sensibile, însă nimic nu a oprit criticile internauților.

De altfel, pasul acesta a fost destul de greu de făcut, să vin aici”, a spus emoționată profesoara.

„Sunteți o femeie minunată, să nu uitați asta”, a transmis unul dintre elevii săi. În timp ce un altul a prins momentul potrivit să o critice: „Asta meriți, 4 de X, că mi-ai dat nota 4 la Engleză”.

Profesoara și-a închis canalul de YouTube

După prezența pe scena „Românii au talent”, profesoara și-a închis canalul de YouTube, pe care de patru ani postat interpretări ale unor melodii cunoscute. Se pare că reacția negativă a oamenilor a făcut-o să își pună pe pauză pasiunea pentru un timp.

Însă internauții nu s-au arătat impresionați nici de cei care o susțin pe femeie și nici de gestul acesteia și au contnuat șirul atacurilor. (VEZI ȘI: UN CONCURENT A REUȘIT SĂ „DEZBINE” JURIUL „ROMÂNII AU TALENT”. GELOZIE ÎNTRE ALEXANDRA DINU ȘI ANDRA. „M-AM SIMŢIT EXCLUSĂ”)

„E o femeie de 30 de ani, știa unde se duce. Dacă ajungi la televizor, mai ales la astfel de emisiunii, știi foarte bine că lumea va comenta. Dacă nu vrei să își dea nimeni cu părerea, stai acasă, nu te duci la o emisiune cu milioane de telespectatori. Și nu mai spuneți că e sensibilă și că suferă la critici.

Dar dacă noi ne-am uitat la emisiune, nu avem voie să ne spunem părerea? Vreți să o amăgim că a fost bine, dacă nu a fost? I-a dat juriul 4 de X, noi cum să spunem că a fost mirifică, dacă nu a fost. Mai bine îi spunem adevărul că nu are nicio treabă cu cântatul și o ajutăm mai mult decât dacă o amăgim”, a spus un internaut.

 

Sursa foto: captura „Românii au talent”