Dealer prins că lua coletul cu droguri de la curierat. Bărbatul primise pachetul din Spania

Publicat: 21/02/2020 | 14:59

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – ST Brașov, au efectuat miercuri o percheziție domiciliară, în Făgăraș, la un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Polițiștii l-au surprins în flagrant pe bărbatul de 52 de ani, după ce acesta ar fi ridicat un colet din Spania, livrat prin intermediul unei firme de curierat. În interiorul coletului au fost descoperite aproximativ 3 kilograme de cannabis.

În cadrul anchetei au fost găsite indicii că o parte din droguri ar fi urmat să fie vândută unei alte persoane, în vârstă de 21 de ani, care a fost, de asemenea, surprinsă în flagrant.

În urma acțiunii, a fost confiscată suma de 15.430 de lei și 4 telefoane mobile. Bărbatul de 52 de ani, precum și tânărul de 21 de ani au fost reținuți, iar în cursul zilei de joi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.