De unde va lua Gigi Becali Lumina Sfântă, în noaptea de Înviere. “Mă duc acolo cu părintele stareț!” Cum intră în biserică, deși ceilalți români au interzis

Publicat: 11/04/2020 | 13:49

Credincios declarat, Gigi Becali a făcut public programul său în perioada Sărbătorilor de Paște. Omul de afaceri a mai dezvăluit și cum ajunge la biserică, în condițiile în care lăcașurile de cult sunt închise pe durata pandemiei de COVID-19.

VEZI AICI: DECLARAŢII ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU CANCAN.RO. NU L-AI AUZIT NICIODATĂ PE GIGI BECALI MAI VIRULENT DECÂT ACUM! ”BENDEAC E SLUJITORUL LUI SATAN, E DIAVOLUL ÎN PERSOANĂ!”

După ce mă scol mă duc la oi, unde stau vreun sfert de oră, dup-aia mă duc la biserică, când mă întorc mă mai duc o dată la oi, să văd ce mai fac, stau acolo vreun sfert de oră din nou, apoi merg acasă. Ăsta-i programul meu, viaţă simplă şi frumoasă„, a spus Gigi Becali, la România TV.

„Fac parte din obștea bisericească, mă duc și cânt la strană!”

Mă duc la mănăstire, pentru că fac parte din obştea bisericească. Mă duc şi cânt la strană. Suntem părintele, doi călugari şi eu, respectăm legea de distanţare socială. Pot să ies şi să mă duc la biserică pentru că am împuternicire şi adeverinţă din partea mănăstirii că mă duc cu alimente, că ajut enoriaşii, bătrânii. Fac voluntariat„, a mai explicat patronul FCSB-ului.

NU RATA: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!

În final, Gigi Becali a anunțat ce va face în noaptea de Înviere. „Mă duc la Aeroportul Otopeni cu părintele stareţ, ca să luăm Lumina. Am stabilit că o să-l duc eu cu maşina„, a mai spus celebrul om de afaceri.