De teama coronavirusului, un cuplu din Bacău a dezinfectat casa pe care tocmai o închiriase. Bărbatul a murit, iar femeia…

Publicat: 19/06/2020 | 08:30

Un bărbat din Bacău a murit, iar iubita lui e în stare gravă, la spital. De teama coronavirusului, cei doi au au dezinfectat casa pe care o închiriaseră și s-au intoxicat.

CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS A LUAT MAI MULTE DECIZII IMPORTANTE, CARE PRIVESC DIRECT ROMÂNIA. CE DECRETE A SEMNAT

Un cuplu din Bacău a decis să profite de măsurile de relaxare și a plecat într-o vacanță în Moldova Sulița, județul Suceava. Imediat după ce s-au cazat, cei doi au curățat locuința cu mai multe substanțe de dezinfectare.

Ulterior, s-au intoxicat. Bărbatul (60 de ani) a murit, iar femeia (53 de ani) este în stare gravă, la spital. Pe 17 iunie, cea din urmă a sunat la 112 și a cerut ajutor medical pentru că atât ea, cât și partenerul său au început să se simtă rău.

Rapid, cei doi au fost transportaţi la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, după ce au acuzat tulburări digestive severe. Au fost internați la Secția de Boli Infecțioase. După aproximativ o oră, bărbatul a făcut stop cardio-respirator și a murit.

CITEȘTE ȘI: ANDREI ȘTEFĂNESCU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE COVID-19: „ȘTIU CĂ SUNT POZITIV. ASTA ESTE. MĂ SIMT DE PARCĂ AM FOST RĂPIT DE EXTRATEREȘTRII”

Intoxicați cu clor?!

Adrian Cosisnschi, directorul spitalului, susține că bărbatul avea probleme mai multe probleme medicale, între care o afecțiune hepatică și una pulmonară. Femeia a scăpat cu viață, dar este în stare gravă și este internată la Spitalul Suceava.

NU RATA: MONICA ANGHEL A FĂCUT TESTUL COVID-19 MIERCURI! ”SINCER, EU SUNT MAI SPARTANĂ ȘI…”

Celor doi li s-au recoltat probe toxicologice, dar rezultatele n-au sosit deocamdată. Medicii spitalului din Câmpulung Moldovenesc au aflat că bărbatul și femeia au spălat casa pe care au închiriat-o cu substanțe dezinfectante, de teama coronavirusului. În prezent, doctorii iau în calcul chiar și varianta intoxicării cu clor.