De râsul curcilor! Gafa ireală comisă de Horia Brenciu azi-noapte, în direct la Vocea României de la Pro TV

Publicat: 07/12/2019 | 09:26

Horia Brenciu a făcut spectacol la ultima ediție a show-ului “Vocea României”, difuzat de Pro TV, iar publicul a râs în hohote. Nu datorită unei glume, ci a unei gafe ireală făcută de îndrăgitul artist, care a încurcat cuvintele. Totul s-a petrecut după momentul lui Bogdan Dumitraș.

Bogdan, ai ridicat ștafeta foarte sus! Ștacheta, îmi cer scuze, sunt emoționat și nu îmi mai dau seama ce spun!”, a fost reacția lui Horia Brenciu.

Unii când preiau ștafeta o și ridică!”, a venit replica lui prezentatorului show-ului, Pavel Bartoș, moment în care toată sala a început să râdă.

Citește și: CE MESAJE A PRIMIT ADRIANA SIMIONESCU ÎN TIMP CE ERA VOCEA ROMÂNIEI LA TV! FIICA LUI ADI MINUNE S-A CALIFICAT ÎN LIVE-URILE COMPETIȚIEI DE LA PRO TV

Cine e câștigat Vocea României

Până acum au fost 8 câștigători Vocea României. Iată care sunt aceștia, în ordine:

Vocea României, sezonul 1: Ștefan Stan (Echipa Smiley)

Vocea României, sezonul 2: Julie Mayaya (Echipa Horia Brenciu)

Vocea României, sezonul 3: Mihai Chițu (Echipa Horia Brenciu)

Vocea României, sezonul 4: Tiberiu Albu (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 5: Cristina Bălan (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 6: Teodora Buciu (Echipa Tudor Chirilă)

Vocea României, sezonul 7: Ana Munteanu (Echipa Smiley)

Vocea României, sezonul 8: Bogdan Ioan (Echipa Smiley)

Vocea României este o emisiune de talente care a avut premiera pe 27 septembrie 2011, la Pro TV. Show-ul este bazat pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiune creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol, în anu 2010, și face parte din franciza internațională The Voice.

Citește și: TUDOR CHIRILĂ A PLÂNS LA VOCEA ROMÂNIEI: “ÎȚI MULȚUMESC PENTRU LECȚIA ASTA”. CE S-A ÎNTÂMPLAT PE SCENA SHOW-ULUI DE LA PRO TV