De pe marile scena din America a ajuns la țară cu sapa în mână! Cine este celebrul artist care s-a apucat de grădinărit

Publicat: 29/04/2020 | 23:53

George Rotaru este un celebru cântăreț care a făcut furori acum ceva vreme. Era nelipsit de la chefurile fostului dictator Nicolae Ceauşescu, iar mai apoi a renunțat la România pentru scenele din America. Însă acum George Rotaru s-a retras din lumea muzicală și s-a apucat de grădinărit.

Cântărețul George Rotaru a fost singurul solist de origine română care a avut contract în marile cazinouri din Las Vegas. A urcat pe aceleași scene unde în urmă cu zeci de ani au cântat Elvis Presley, Frank Sinatra și Liza Minelli.  (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT EX-VÂRFUL NAȚIONALEI DUPĂ CE A APĂRUT POVESTEA „MARCAJULUI” SĂU LA NORA FOSTULUI ȘEF TRANSGAZ. “SUNAȚI-MĂ PESTE 10 MINUTE” + “ABONATUL ARE TELEFONUL ÎNCHIS”)

George Rotaru a avut o evoluție fulminantă iar de la romanțele care l-au recomandat în anii comunismului, când cânta inclusiv la banchetele familiei Ceaușescu a ajuns să trăiască „visul america”, părăsind România în 1990. (VEZI ȘI: CUM VA FI VIAȚA ROMÂNILOR DUPĂ 15 MAI. ALEXANDRU RAFILA ESTE TRANȘANT: ”NU NE ÎNTOARCEM LA NORMAL, TREBUIE SĂ…”)

După o viață zbuciumată, artistul de 67 din Făgăraș s-a reîntors la origini. A uitat de opulența care l-a înconjurat și de marile scene și experimentează viața la țară. Cântărețul s-a apucat chiar și de grădinărit și își plantează singur legumele.

Într-un filmuleț recent, George Rotaru face un mic „tutorial” despre cum se plantează corect fasolea. Artistul explică întreg procesul, alege boabele ce urmează să fie puse în pământ și pare că această activitate în face plăcere și îl relaxează.