De necrezut! La ce vârstă fragedă și-a pierdut virginitatea Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani

Publicat: 28/12/2020 | 11:06

Fulgy și Margherita din Clejani au stârnit destul de des controverse, iar copiii Clejanilor au fost de multe ori puși la zid și judecați din cauza faptului că sunt mult prea rebeli. Ei bine, dacă Marga nu a ținut cont de sfaturile părinților și a ajuns în iarna trecută să provoace un accident din cauza drogurilor consumate la volan, nici Fulgy nu s-a lăsat mai prejos.

Ioniță din Clejani a sperat mereu să aibă doi copii cuminți, numai că faptele acestora au demonstrat, mai mereu, contrariul.

Ajuns acum la o vârstă destul de matură, Fulgy poate considera că a cam făcut de toate până în prezent. Iar dacă în copilărie alți copii preferă să se joace tot felul de jocuri, ei bine, fiului lui Ioniță din Clejani i-au plăcut și lui jocurile, numai că cele cu femei.

La ce vârstă fragedă și-a început Fulgy din Clejani viața sexuală

Așa se face că Fulgy din Clejani și-a început viața amoroasă la numai 12 ani, iar prima parteneră ar fi avut nici mai mult, nici mai puțin de 28 de ani. O adevărată expertă!

„Eu nu pot sa am o prietena.. Nu pot .. Pur si simplu nu pot… Nu pot sa am doar una! Sunt foarte tanar inca si vreau doar aventuri. Eu ies cu una la o cafenea si ma suna alta ! Dimineata ma vad cu cineva si pana seara mai trec 5-6 prin mine. Si nu copile! Nu prea imi plac copilele, Pentru ca eu sunt o persoana matura ! Chiar daca nu par!  La mine totul se bazeaza pe sex. Ador femeile frumoase. Si chestia e ca si ele ma adora! Si, sincer, daca nu stii cum sa te porti nu ai sanse. Poti sa fii oricat de frumos , bogat etc..Trebuie o vrajeala buna si eu o am” a spus Fulgy din Clejani, acum ceva timp.