De necrezut! Ce i-a propus George Burcea la despărțire Andreei Bălan! Artista a rămas șocată

Publicat: 19/04/2020 | 11:15

Tensiunile dintre celebri Andreea Bălan  și George Burcea nu dispar nici la trei luni de la separare. Surse apropiate artiștilor vin cu mărturii cutremurătoare despre relația celor doi. Mai precis, George  Burcea i-a fi propus o înțelegere atipică frumoasei Andreea Bălan.

Relația controvestată și despărțirea dureroasă dintre Andreea Bălan și George Burcea a ținut primele pagini ale ziarelor luni întregi.  Amănunte incredibile arată și acum de ce Andreea Bălan a fost neclintită în decizia de a se despărți de tatăl copiilor săi.

CITEȘTE ȘI: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei în izolare. Cum merg lucrurile între cei doi și ce activități au? „Are momente în care răbufnește și el, dar e normal”

Potrivit surseor apropiate artistei, George Burcea ar fi venit cu o propunere uimitoare la despărțire.

”În momentul în care lucrurile au început să se înrăutățească între ei și artista a adus în discuție separarea oficială, actorul a fost ferm pe poziție. Mai mult, a venit și cu o propunere, și anume, de a sta căsătoriți doar de ochii lumii, în aceeași casă, dar fără a avea o legătură de alt gen, și să se comporte ca doi străni. Concret, ei să fie separați, dar să nu spună nimănui nimic, din contră, să pozeze în famlilia frumoasă. Cum era de așteptat, Andreea nici nu a vrut să audă de asemenea ”ofertă”, nu i-a venit să creadă așa ceva și i-a arătat bărbatului ușa. A vrut să fie demnă și corectă până la capăt, indiderent de consecințe”, au dezvăluit surse din preajma celor doi pentru WOWbiz.ro