De necrezut! Câți lei costă un porumb fiert pe plajă în Mamaia

Publicat: 29/06/2020 | 14:37

Să cumperi produse alimentare de la vânzătorii ambulanți de pe plajă reprezintă un risc, în principal din cauza faptului că numărul de cazuri noi de coronavirus a explodat în ultimele zile. Nimeni nu știe în ce condiții sunt preparate gogoșile, plăcintele sau porumbul fiert.

VEZI AICI: VIDEO DE MARE SENZATIE! SMECHERII DE PE PLAJA REINVENTEAZA MARKETING-UL – VEZI CUM VAND PORUMB FIERT: „PENTRU FETELE VIRGINE VAND PORUMB CU VITAMINE, VITAMINA A SI B SA LE CREASCA…” – „IA PORUMB DE LA BAIATU’, ASTA-I FITA BOTEZATU!”

Puțin pot rezista, însă, să-și cumpere tradiționalul porumb fiert. În plins sezon estival, în stațiunea Mamaia, acesta costă 5 lei, la fel ca în ultimii ani. Vânzătorii nu i-au majorat prețul. Surprinzător este însă că acesta are același preț chiar și în Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești sau Vama Veche, locuri mult mai ifetine față de Mamaia.

Cert este că după pandemie, ne-am fi așteptat ca prețul porumbului să țină cont de… inflație, însă este clar că vânzătorii au fost nevoiți să nu se ”arunce” la bani tocmai pentru a reuși să vândă produsul. Astfel că acesta a rămas să coste tot 5 lei.

NU RATA: A AJUNS LA PLAJĂ ŞI A RĂMAS MASCĂ CE FĂCEAU ”COLEGII” DE CEARCEAF LÂNGĂ EL! I-A FILMAT ŞI A FĂCUT TOTUL PUBLIC: ”NU MAI VREAU CONCEDIU IN ROMANIA!”

Porumb fiert pe plajă, la Mamaia. “Pentru fete părăsite…”

Altfel, cei mai puţin inspiraţi se promovează sub un slogan care a făcut carieră din vremuri îndepărtate: „Ia porumbul, neamule!”.  Concurența, pe de altă parte, este acerbă, așa că inventivii s-au adaptat ”situației” și au adus un suflu nou în afacere. „Pentru fete părăsite, 15 boabe gratuite!” şi „Pentru blonde şi roşcate, am adus porumb în rate”, strigau cei care ar putea fi numiți, fără teama de a greși, chiar ”poeții plajelor”, în vara anului trecut.