De la spital, la bal! Cum arată și ce face acum Daniela Crudu. Dovada că bruneta a uitat bătaia încasată de la iubit

Publicat: 29/02/2020 | 20:30

La aproape trei săptămâni de când a încasat o bătaie soră cu moartea din partea iubitului său croat, Daniela Crudu și-a reluat activitățile zilnice, dar și traiul pe care îl avea înainte de episodul care a marcat-o pentru totdeauna. 

În urmă cu trei săptămâni, Daniela Crudu trecea prin cel mai negru episod din viața ei. Vedeta a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, Seco Dubravko și a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Și, dacă prima dată a mers pe vorba: de la bal, la spital, acum se pare că este invers, căci pare că totul a revenit la normal pentru focoasa brunetă, care și-a reluat activitățile și este gata să o ia de la zero. Pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a postat mai multe filmulețe în care le arată fanilor săi cât de bine se distrează.

Daniela Crudu le-a arătat tuturor că viața merge înainte, cu bune și cu rele! După ce s-a lăsat machiată de sora ei, Ana, care este make-up artist, bruneta a făcut ce știe ea cel mai bine: a dansat de mama focului, cu mișcări lascive și s-a postat pe Instagram într-o formă de zile mari: zâmbind și bucurându-se de tot ce trăiește, pesemne că a trecut peste ceea ce i s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, atunci când a primit o bătaie soră cu moartea din partea iubitului său.

Cu toate acestea, despre Seco Dubravko, bruneta nu a declarat nimic în spațiul public, așa că relația dintre cei doi este pusă, în continuare, sub semnul întrebării. Nimeni nu știe dacă își mai vorbesc în prezent sau dacă au discutat despre cele întâmplate.