De la bal, la spital! Un tânăr din Vaslui a fost bătut cu sălbăticie și lăsat să zacă în fața unui club! Băiatul urmează să fie operat pe creier

Publicat: 17/02/2020 | 21:43

Un tânăr din Vaslui a intrat în comă după ce câțiva băieți l-au bătut cu pumnii și picioarele în fața unui club din oraș. Băiatul a fost abandonat pe stradă, iar acum are nevoie urgentă de operație pe creier, din cauza loviturilor.

Scenele cumplite au avut loc în noaptea de sâmbătă, 15 februarie. Bătaia a început în interiorul clubului, iar mai apoi, scandalul a fost prelungit la ieșirea din local, într-o parcare.

Câțiva martori au sunat de urgență la 112, iar o ambulanță l-a transportat pe tânăr la spital. Medicii sunt rezervați în privința stării lui de sănătate. Băiatul a suferit un traumatism cranio-facial și urmează să fie operat pe creier.

„În jurul orei 3 si ceva un bãrbat a sunat la 112 pentru a sesiza cã sunt douã persoane cãzute si inconstiente în fata unui club din oras. La ora 03:33, acesta a revenit cu încã un apel pentru a întreba dacã mai vine o ambulantã, i s-a zis cã da, au intervenit si colegii de la STS si au întrebat dacã e cazul sã intervinã si un echipaj de politie, a rãspuns cã nu, pentru cã între timp venise si o patrulã care era în zonã si a stat de vorbã cu persoanele prezente la fata locului” a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, conform vremeanouă.

Potrivit aceleiași surse, la fața locului au fost găsite două persoane inconștiente, însă doar tânărul aflat în stare gravă a fost transportat la spital.

„Doar una dintre victime a fost transportatã la Spitalul Judetean Vaslui cu ambulanta, în cazul celeilalte persoane nu s-a impus acest lucru. S-a întocmit un dosar penal pentru vãtãmare coporalã din culpã, iar în acest moment se fac audieri, urmeazã sã se vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonã pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, potrivit aceleiaşi surse.

Încă nu se știu motivele pentru care băieții s-au luat la bătaie în clubul din Vaslui, cert este că toți se aflau sub influența alcoolului.