De data asta este oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodiguez și-au spus adio, după 4 ani de relație

Publicat: 21/04/2021 | 19:25

Numeroase zvonuri au circulat despre despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, s-a vorbit și despre faptul că artista a fost înșelată, însă celebrul cuplu nu a confirmat nimic. Însă de această dată lucrurile sunt clare, iar despărțirea a fost făcută în mod oficial.

Deși urma să aibă loc o căsătorie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz și-au spus adio după patru ani de relație. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar despărțirea a fost una de comun acord. Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguewz a început în anul 2017, iar în anul 2019 s-au logodit.

Cuplul urma să se căsătorească inițial anul trecut într-o ceremonie fastuoasă în Italia, dar în cele din urmă planurile au fost anulate în timpul pandemiei COVID-19. Iar acum lucrurile au ajuns la final și cuplul s-a destrămat. (CITEȘTE ȘI: JENNIFER LOPEZ ARE O SOSIE: ”EȘTI J-LO?” CU CE SE OCUPĂ JAY DIN HOUSTON VIDEO + GALERIE FOTO)

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare”,  a transmis cuplul.

Jennifer Lopez ar fi fost înșelată

Zvonurile despre despărțirea celor doi au început să apară în urmă cu doar câteva săptămâni, presa de peste ocean speculând că ruptura s-ar fi produs din cauza infidelității fostului jucător de baseball. Se pare că JLo ar fi intrat la bănuieli, după ce Alex Rodriguez i-ar fi dat like-uri lui Madison LeCroy la pozele în care apare în ipostaze sexy. (VEZI ȘI: JENNIFER LOPEZ S-A DESPĂRȚIT DE ALEX RODRIGUEZ, DUPĂ CE A FOST ÎNȘELATĂ. CINE ESTE STARLETA CARE I-A STRICAT RELAȚIA)

Luna trecută, Madison LeCroy a declarat pentru Page Six: „El nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

În vârstă de 30 de ani, Madison LeCroy este protagonista unui reality-show, Southern Charm, care dezvăluie viață unei familii bogate din Carolina de Sud. Pentru Madison nu prima dată pe anul acesta când intră în atenția presei, căci la începutul lui 2021 s-a scris că ar fi avut o relație cu un jucător de baseball căsătorit.