De ce se afla tatăl lui Emi Pian la închisoare! Cum a încercat Nicolae Duduianu să „execute” un om

Publicat: 04/08/2020 | 12:34

Nicolae Duduianu, mort astăzi după ce a suferit un infarct, era în închisoare atunci când a aflat că Emi a fost ucis. Iată de ce a ajuns după gratii celebrul interlop.

Nicolae Duduianu a murit astăzi, după ce a aflat că fiul său Emi a fost ucis. Inima lui nu a putut suporta vestea și a făcut infarct. Pian Senior se afla la Penitenciarul Rahova din luna aprilie a acestui an. 

Duduianu fusese condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de închisoare, pentru o tentativă de omor comisă în februarie 2019. 

Pe 7 februarie 2019, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la 112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina, după care șoferul a fugit.

A dat cu mașina intenționat peste pieton

Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere însă, după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și după audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor, iar ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri. 

Ulterior, polițiștii au concluzionat că șoferul era Nicolae Duduianu, un exponent al vechii generații de interlopi care „conducea” Bucureștiul în anii ’90. Acesta ar fi încercat să treacă pe roșu, însă a fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină. 

Prins două săptămâni mai târziu, Pian a fost arestat preventiv însă, după câteva luni, magistrații au decis că poate fi judecat și în libertate. Pe 8 aprilie, interlopul a fost condamnat la cinci ani și zece luni de închisoare. Duduianu se afla la Penitenciarul Rahova, unde a și murit azi.