De ce s-a ”spart” de fapt 5Gang. Am aflat adevăratul motiv al despărțirii de Exploit: ”Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly…”

Publicat: 19/12/2019 | 22:18

Finalul anului 2019 este marcat de o mare dispută în jurul formației care i-a cucerit pe adolescenții României. Controversa a început imediat după ce Exploit a decis să părăsească trupa 5GANG și s-a anturat cu Abi Talent. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare despre mișcările din jurul trupei-fenomen. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE ABI ”REGELE ROMÂNIEI” A FOST UMILIT DE RAPPERUL TARZY)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro)  a intrat în posesia unor amănunte incendiare legate de mega-controversa care a zguduit industria muzicii trap din România.(NU RATA: FILMĂRILE CARE ”ANUNȚĂ” DIVORȚUL VEDETEI TV)

Totul a început în urmă cu câteva luni, atunci când Selly a anunțat că Exploit a decis să părăsească amiabil trupa 5GANG.

”A venit momentul ca 5GANG și Exploit să se despartă și fiecare să meargă pe drumuri diferite. (…) În viața reală, lucrurile nu stau la fel de frumos cum sunt afișate pe internet. Între noi și Exploit a început să apară o distanță. Am început să ne răcim, am început să avem păreri diferite, direcții diferite”, anunța Selly, în urmă cu ceva timp.

Am aflat adevăratul motiv al despărțirii lui Exploit de 5GANG

Cu toate că ruptura a părut că s-a produs fără mare tam-tam, se pare că adevărul este cu totul altul. Și acest lucru a ieșit la iveală după ce fostul membru al trupei 5GANG s-a anturat cu Abi Talent, autointitulat ”Regele României”. Cei doi, Exploit și Abi, au lansat o piesă ale cărei versuri lansează atacuri fără precedent la adresa liderului 5GANG, Selly.

”Ai un tanc, dar nu ai tupeu să tragi

 Voi în fața lui Baby Abi sunteți doar cinci gândaci

 Ți-e frică să mă ataci, știi că n-ai ce să-mi faci

 Deageaba ai haine scumpe dacă nu știi să te îmbraci

 Când ne-am văzut era să ajungi în spital

 Ți-ai dat și tu seamă că sunt bolnav mintal

 Am 50 de kg, dar sunt skinny, criminal

 Nu-i mă da diss lui Exploa că vin după ține iar (Yuh)

 [Exploit]

 Tot ce ai e pe jumate, chiar și pielea ta de șarpe

 Chiar cu banii să te îngroape, plata e doar după moarte

 Tot ce ai e pe jumate, chiar și pielea ta de șarpe

 Chiar cu banii să te îngroape, plata e doar după moarte”, sunt doar o parte din versurile cu subînțeles ale celor doi.

Au încercat să ascundă realitatea!

Potrivit unor surse din anturajul artiștilor, ruptura dintre 5GANG și Exploit s-a produs atât din cauza banilor, cât și a atitudinii pe care liderul 5GANG, Selly, ar fi avut-o față de fostul coleg de trupă. (NU RATA: SELLY & PUȘTII DIN 5GANG AU „SUDAT” ȚIGĂRILE ÎNTR-UN BMW NOU-NOUȚ!)

”Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly și-a luat lumea în cap de când a început să aibă succes. Atitudinea lui a produs ruptura dintre 5GANG și Exploit”, ne-a mărturisit un apropiat al celor doi.

Exploit s-a anturat cu Abi Talent

Reacții uluitoare din partea fanilor

Reacțiile fanilor n-au întârziat să apară. Majoritatea admiratorilor n-au avut cuvinte de laudă după ce au aflat că Exploit nu mai face parte din 5GANG. ”5GANG a murit/ Singurul om din gang cu voce a plecat/ Ce trist! / Exploit era singurul care știa să cânte din 5Gang”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje ale fanilor.

“Papuci Gucci”, piesa care l-a lansat pe Abi Talent

În urmă cu un an, Abi Talent a scos piesa “Papuci Gucci”, care a făcut 22 de milioane de vizualizări. Abi devenise, practic, star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat că puștiul-fenomen poate umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 de euro pe concert. (VEZI AICI: VLOGGERUL SELLY (2 MIL. + ABONAȚI PE YOUTUBE) S-A DESPĂRȚIT DE IUBITĂ)

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, dezvăluia artistul.

Abi Talent are doar patru clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 60 de milioane de vizualizări.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)